שלום לכולם!!!

מיכלצי

New member
כולם יודעים שאפק לוקחים

לנו יש את דרך הכותנה

foofi

New member
נו יופי. אתם מוכרים אשליות לאיזה

בחור ערבי שאתם באמת קיבוץ...

spraizler

New member
הוא סתם מזיין את השכל

אל תאמינו למה שהוא אמר שם.. זה נראה יפה ממה שזה במציאות. ותכלס אפילו שזה לא קיבוץ יש אווירת קיבוץ, זה מה שטוב.

יבח

New member
XD

אני פשוט לא אגיד את דעתי כי אני חוששת שאיזה מד"ב פה ידאג לדווח למדבית שלי...:] צחוקים...

noyk11

New member
היי לכולם

אני גם מי"ב וקוראים לי נוי. באתי לראות עם יהיה פה משהו על הגרעין כי אני חושבת על זה... לא הרבה מכירים אותי כי המועצה שלי לא ממש נכללת בתנועה (מבחינה הגדרתית כן אבל לא הרבה יותר מזה). קיצר לי תמיד היה ברור שכשאני אגיע לי"ב אני אלך לעשות גרעין אבל האמת שאני כבר לא כל כך בטוחה, עכשיו אני עדין חושבת על איפה לעשות שנת שירות ומה שאמרתי לעצמי שאם אני אלך לעשות גרעין זה יהיה במועצה חדשה אפילו להשאר בשלי (למרות שאסור והיא די חרא של מועצה) אבל לדעתי הכי שווה זה להתחיל הכל מהתחלה, לבנות את הפעילות של התנועה מחדש. המועצה שלי היא מבואות החרמון ואני לא יודעת עם יהיה לנו גרעין בשנה הבאה (מקווה שיהיה) אבל למרות כל הבעיות של מועצה ויש המון אני חושבת שאפשר לעשות כל כך הרבה במועצה הזו! וזהו.. אני סיימתי את דברי.... בהצלחה

noyk11

New member
כן כן נוי מהחור

רק תזכרו שזה החור הכי איכותי!!! מי זה?

באר טוביה... כלכך.

אם רק יכלתי לגרען כאן.. כלכך טוב פה נתחיל מהמחלקת נוער של המועצה שנמצאת בבצפר שלנו... שזה ממש נחמד... ככה את גם מכירה את רוב האנשים, וגם יוצא לך לראות אותם הרבה. האנשים פה ממש סבבה... ומשתפים פעולה. העניין בבאר טוביה שיש את המושבים החזקים ויש את ה...לא. במושבים החזקים לרוב אחלה צוות, והמון אנשים ומשתפי פעולה במושבים הפחות צריך לעבוד המון... אמנם משפחות חמות, ואנשים טובים אבל כל מה שקשור לתנועה, צריך עוד להכניס מזה. חוצמזה... המועצה פרושה על שטח יחסית קטן, אבל יש בו 18 מושבים בתנועה הקומונה קרובה להכל... ובנוסף לכל זה. יש אחלה תקציב
הא.. ויד מאוד רחבה בכל מה שקשור ביוזמה. ויש לנו מנהל חתיך
בשוק גרעינים פשוט היה לי רגע של הארה אם היה אפשר - אז לגרען בבאר טוביה. ואם אי אפשר.. אז ממשיכים הלאה

mishmishi

New member
הו בוטן...

כמה עצוב זה
אני רוצה באר טוביה.! לא נכל להיות באותו גרעין!! :(

spraizler

New member
למזלה

היי מגניב אני לא אהיה איתך בקומונה! אני לא רוצה באר טוביה ישששששששששששששששש :) סתם חח

למעלה