שלום לכולם!!!

ofird2

New member
שלום לכולם!!!

כן,כן גם אני יב' והבגרויות והצבא פחות מעניינים אותי עכשיו מה שכן מעניין אותי לאיזה שנת שירות אני הולך אוקי אז בשביל לעשות את החיים יותר מסובכים,אני אסבך יותר את השאלה שאני רוצה לעלות ואתם (יודבניקים) מוזמנים לענות בחרתי גרין עודד (כן כן זה היה צפוי),אני הולך לשם רק בגלל שאני חושב שרק שם אני יוכל להתבטות ולהיות במקום שאני הכי אוהב,בבית השני שלי...(אני אפסיק פה כי זה ישמע פלצני , חח וכמובן שדיקלה כשאת קוראת את זה אל תבכי), בקיצור ולסיום בחרתי גרעין עודד יופי נהדר מה עכשיו??? איזה קמונה? איזה אזור?? מי שיכול לתת לי מידע על אזורים אני אשמח חח נעשה פה דיון כל אחד יציג את המושב שלו ויגיד לי למה המושב שלו זקוק לגרעינר הכי טוב... אני אתחיל!!! אז שמי אופיר דיין ואני גר בישוב קהילתי בת חפר,יש אצלנו כ-8 שנים את התנועה,ובטכלס התנועה הולכת ומתפרקת דרוש לתפקיד גרעינר עם כושר מנהיגות,אחראי,והכי חשוב מאורגן בכדיי להחזיר את הצבע הכחול לישוב! (אז אני התחלתי) עכשיו תורכם!

foofi

New member
המ אין בישוב שלי גרעינר.

אבל רוב הסיכויים שיהיה לנו שנה הבאה מחוסר מדריכים. אז. המושב שלי- בית שערים (אמפריה) שהוא בעמק יזרעאל. הוא מושב אדיר. הילדים מדהימים. הפעילות שותפת. החניכים מגיעים בקלות. כולם מגיעים! אין דבר כזה שלא. הבעיה העיקרית זה שלא יהיו מספיק מדריכים- אז מקווה שיהיה גרעינר. יום טוב

groovydude

New member
יש לכם ים טוב?

וואלה, גם ים וגם אנשים טובים עכשיו אני בטוח ארשום את מטה אשר כאחד ההעדפות שלי

עוף מפה

New member
אחלה התרוגניות.

און שמה זה הטרוגניות, קיצר לא משנה. יש פה הכל מהכל. באמת שזאת מועצה מעניינת. לא משעמם אצלנו, ויש כמובן את קיבוץ אפק.

מיכלצי

New member
הרשה לי לנזוף בך

בבקשה. אלוהים. ציור. אני להיות צריכה. מחר צריך פה. אביחי להתחבר למסנג'ר.

spraizler

New member
חבל שלא באת למתעניינים

היה שוק מועצות היה אחלה בחלה. תבואו ליזרעאל, למרות שנראה שהכל פנאן זה לא בדיוק ככה. המועצה עשירה אז לא תהיה בעיה של חומרים ורוב מה שתרצו תצליחו להרים, כמו כן יש דיי הרבה חניכים ואפשר לעשות איתם הרבה דברים רובם באים לפעילויות השונות. הבעיה הגדולה היא שהתנועה שלנו לא הכי מודגשת בעמק, מה שכן מודגש זה פעילויות של כל העמק ביחד ללא ציוויון תנועתי - וזאת הבעיה ואם מישהו מעוניין לשנות את זה זה המקום. גם יש הרבה שכבות שמוזנחות - משקיעים הרוב בי' וט' וכל השאר פחות.. ובכלל, בכל מקום יש ילדים בעייתיים

אני כן אבכה!

אתה לא יכול לקחת אותי בקטע הזה! ואני אגיד שתבוא לרמת הגולן ה-מועצה מיכלצי אמרה קיבוץ וים לנו יש כינרת! מה צריך יותר מזה??????????????!!!!!!!!! שלג בעונת החורף גשם וכל הדומה לכך יש גם כלמיני 'אטרקציות' פה שכחתי את כל הנופים המהממים פה וכל הנחלים והמסלולי טיול... המושב שלי צריך גרעינר, במיוחד גרעינר כי כבר איזה חמש שנים שיש לנו רק גרעינריות.. התנועה מצליחה ביישוב, ויש לנו גם אחלה מדבית[אחרי כמה שלא הכי הצליחו] יהיה לך שיתוף פעולה מעולה..צריך אנשים שירימו פה פעילויות [בנתיים יותר הרכזים, והמשצים[לפעמים] עושים את זה מאשר הגרעינרים.. וזה די חבל] אבל בקיבוצי הצפון יש פחות הענות לתנועה וזה חבל. דרוש אופיר דיין בגולן

ofird2

New member
חחח

ואוו ממש מחמיא אבל את מוכנה להזדהות????? מי את חח (אני גרוע בשמות)ולא כל כך הצלחתי להבין מאיפה את (איזה מושב)

כנרת, דיקלה, דיקלאודיה

בחר את השם הרצוי
כתבתי אני כן אבכה.. טוב לא לכולם יש יכולת הבנה גבוהה.. אני מקדמת צבי רמת הגולן כמובן

spraizler

New member
כתבו עליכם היום באנטרנט

ש2 נערים שגרים בקצרין עשו טיול סביב המושב שלך ומצאו דיסקית של חייל סורי, ועכשיו הם מנסים לגלות מה עלה בגורלו

למעלה