שלום לכולם

shira7

New member
שלום לכולם

שמחה לגלות את הפורום הזה. הייתי מעוניינת בהמלצול לבתי מלון באילת. אנו מגיעים לשם עם תינוקת ובנות 3 ומעוניינים במלון עם אטרקציות לילדים. עם המון תודה מראש.

רחלילי

New member
מלון לילדים

אנו שבים שוב ושוב להמלך שלמה. יש להם בנוסף לבריכה וכו' גם "ממלכת ילדים" שזה אזור תחום עם משחקים, מתקנים וכאלה לילדים, מקורה חלקית, ופעם ביום או משהו יש שם גם דמות של איזה מלך או משהו שעושה תהלוכה עם הילדים. אבל גם בלעדין זה אחלה. אנחנו לקחנו את הילד לשם החל מגיל 10חודשים והיינו שם כבר כמה פעמים. בנוסף המלך שלמה ידוע באוכל שלו, מודה כל פעם שאני מגיעה לשם הולכת איזה דיאטה שאני מנסה לפצוח בה.

תכנסי לאתר של מלון ישרוטל - כל הקוד

כל הקודם (אחלה מחירים) ושם יש לך את מלון המלך שלמה כמו שהומלץ כאן וגם מלון ספורט ומלון לגונה ושניהם הכל כלול שזה מאוד נח עם ילדים ולשניהם יש צוות בידור מהבוקר עד ערב וגם מועדון ילדים. שווה אנחנו נהננו.

מלון ספורט

נהדר לילדים, פחות להורים. התאכזבתי מהרמה, למרות שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה ואסור לצפות ממלון למשפחות שיהיה ברמה גבוהה. לילדים ים של פעילויות גם לבני ארבע. מבחינת המבוגרים - התאכזבתי מרמת התחזוקה הנמוכה (שטיחים קרועים במסדרון) ומהניקיון. אולי תוקן- זה היה לפני יותר משנה. קרן

אני התאהבתי בקלאב הוטל - גם מעוצב

נורא חמוד, בסגנוןעולם המים, ואפילו במעליות שומעים כאילו דולפינים, וככה גם החדר מעוצב כמו צוללת. גם מאוד נוח שבחדר יש מיני מטבח, ואז את יכולה לא תמיד לאכול בחוץ, אלא סתם לקנות פיצה קפואה בסופר. הבת שלי מאוד נהנתה במופע בידור שהיה - הצגה על פוקהונטס, והיה גם חדר משחקיה ממש חמוד

למעלה