שלום לכולם...

maya1237

New member
שלום לכולם...

למה אין הופעות יותר? למה כבר לא שומעים מהנרי וניקה? אין כתבות בעיתונים, הם לא מופיעים בטלוויזיה, אין עליהם כלום למה? אני מאוד מאוכזבת מאיך שמתנהלים שם הדברים זה לא אמור להיות ככה !!!!!! ניקה זמרת מדהימה שרק צריך לשמוע ממנה כל הזמן! אחרי "רבולשין" לפי דעתי היה צריך להיות יותר בלאגן .... בקיצור לא קורה שם כלום וההתנהלות של הדברים לקויה! אני שמעתי ממקורות רבים שלניקה היתה פגישה עם רוברטו והיא מחכה לרגע הנכון ... ושלא תבינו לא נכון אני מעריכה מאוד גם את הנרי מוכשר ברמות על... אבל אני חושבת שהיא צריכה מישהו יותר חזק מהנרי בניהול לפחות..!! בכל מקרה אני אהיה מאוד שמחה עם יתחילו לזוז דברים ומהר כבר 3 שנים של ניסיון הם היו צריכים להיות גדולים! זהו קחו לכם חומר למחשבה... דרך אגב אני מאוד קרובה לניקה אז זה לא שטויות!

מסכים איתך הניהול כושל

גם אני שמעתי על רוברטו ....יש הרבה דברים לא מובנים בזמן האחרון. אין ראיונות טלוויזיה , אין כתבות , אין הופעות...יבש כמו הנגב. יחצנות כושלת לחלוטין.

עם כמה שאני אוהב את הנרי וניקה

אבל ניהול כזה כושל של זוג כזה מוכשר פשוט עושה עוול . כבר 3 שנים מאז SEE ME NOW ועדיין רוב האנשים לא מכירים את השמות שלהם. בתחילת דרכה של דנה היא חרשה על כל מועדון אפשרי , כל תוכנית טלוויזיה אפשרית , כל תוכנית ארוח כל עיתון והתראינה רק לאיפה שלא אפשר עד שכל המדינה דברה עליה (עוד הרבה מלפני האירוויזיון). וכאן הנרי וניקה , מוכשרים לא פחות מעופר ניסים ודנה בתחילת דרכם , וכבר 3 שנים ועדיין לא רואים אותם בשום מקום , אין הופעות , אין חדשות , האתרים שלהם בקושי מתעדכנים , יחצנות כזו גרועה לדיסק כזה טוב !! אני גם ממש לא רואה את רבולושן עושה עבודה טובה ברדיו וכאלו , זה לא שיר מי יודע מה עם כל הכבוד לו , יש שירים הרבה יותר טובים כמו איירפורט ו anybody but me . פשוט חבל שדברים ככה מתנהלים!

ותסלחו לי על ההשוואה השנייה...

אבל אפילו הניהול של ג'ואל עם דודי שרון הרבה יותר מוצלח מהניהול של הנרי וניקה! למרות שמבחינה מוסיקלית בכלל אין מה להשוות , הנרי וניקה לוקחים בגדול את ג'ואל סיליקון. אבל ג'ואל תוך שנה עשתה מהפכה , חורשת כל מועדון אפשרי ומתאריינת לכל אתר אפשרי ושמעתי שגם הולכים להזמין אותה ליאיר לפיד ולתוכנית הלילה של ערוץ 10 ולעוד מקומות. וכל זאת מבלי שבכלל יש לה דיסק רשמי של חברת תקליטים , קליפ בערוץ 24 , השמעות ברדיו וכו'. תוך שנה מעכשיו ג'ואל תהיה מפלצת תקשורת והנרי וניקה עדיין ידשדשו מאחור. חבל חבל חבל , כי ביחד הם זוג מנצח שיכול להגיע לנצורות וגדולות!

actimel

New member
מה זה קשור לניהול של הנרי???

לכל אומן יש מנהל שמטרתו לייצג אותו...

maya1237

New member
הנרי מנהל את ניקה מה לא ידעתם?

מהתחלה....אני בקום ניקה מחפשת ניהול מבחוץ הנרי לא יכול גם לנהל וגם לעשות מוזיקה!בלתי אפשרי..

למעלה