שלום לכולם !

just miri

New member
שלום לכולם !

ישנם סיפורים שעוברים שעוברים מפה לאוזן,אז רציתי לשאול באמת האם זה נכון שאסור להתקלח במים חמים חמים אחרי השעה 23:00 בלילה ,מיכוון שהנשמה התאומה שלך בעולם האחר מקבלת כוויה ,ואם היא מקבלת כוויה אז גם את מקבלת,אז רציתי לדעת האם זה נכון. בתודה מירי

Luisito Garcia

New member
אני אגיד לך רק את דעתי מירי

אבל שיהיה ברור שזאת רק דעתי.. זה הסיפור הכי מטומטם ועלוב ששמעתי בחיים שלי,פשוט מגוחך באמת כל פעם שאני שומע מישהו אומר את זה אני אומר לעצמי עד כמה בן אדם יכול להיות טמבל? אין ספק שאיזו סבתא מרוקאית משוגעת המציאה את זה כנראה לפני 200 שנה ועוד יש שמאמינים בזה חחח.. יו.. אני בא ממקום שמאוד מאמינים בזה ושם זה דבר רגיל אבל כזה דבר מגוחך לא יצא לי לשמוע.. שיהיו בריאים אלה שמאמינים בזה חחח :)

Haunted

New member
בואי אני אגיד לך דבר כזה

ב-99.99% מהמקרים אני מתקלח אחרי 23:00 ובחורף הזה אי אפשר שלא להתקלח במים חמים חמים. ואני אישית אפילו מתקלח בדר"כ במים כמעט רותחים (יש לי סטיה כזאת שאני אוהב לצאת מהמקלחת ולא לראות כלום בגלל האדים
) אז ללא ספק זה חתיכת בולשיט.

Dark faith

New member
אני דווקא שמעתי,

שאסור להתקלח אחריי 00:00 שכולם ישנים בבית- כי בשעה הזאתי עולם השדים מקביל לעולמנו ופתוח. אין לדעת- אני מאמינה שכל אגדה מקורה במשהו אמיתי- אבל....אמונות אלוכל כך עתיקות- שזה כמו טלפון שבור.

למעלה