שלום לכולם

גדייה

New member
שלום לכולם

אני אם גאה לשלישיה בני 18 וחצי שעומדים להתגייס בקיץ. רוצה ליצור קשר עם משפחות לשלישיות. חג שמח!

ענתינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

יש כאן אצלנו כמה שלישיות והרבה תאומים! ברוכה הבאה לפורום שלנו,ואישית אני מצדיעה לך!

ענתינה

New member
בוקר טוב גם ממני!../images/Emo96.gif

כולם ישנים עדיין? איך עבר הלילה? אצלנו טיפה יותר טוב .רז סובל מברונכיטיוליטיס וצריך לעשות לו איהלציות 4 פעמים ביום! יש למישהי רעיון איך עושים את זה מבלי שהוא יצרח עד השמיים?(זה מה שקורה בד"כ) שיהיה לכולם יום נעים!

zimes

New member
יש פה כמה שלישיות בסביבה

חכי קצת, גם הם יגידו לך שלום ויפנו אותך לעמותה שלכם. ברוכה הבאה
ד"א - למה לא "שלחת" אחד מהם לאיזה ש"ש, ואחד לעתודה אקדמית, כדי להתרגל לענין הצבא בהדרגה?
יש לך עוד ילדים? איך מתכוננים לואקום? (התכוונתי ואקום, לא בקום, כן?)

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!

איזה כיף - רק עוד יומיים עבודה!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולהבדיל ממה שכתבו כאן אני לא מוריד את הכובע אלא עומד בדום מתוח ומצביע אני יכול להסתכן ולהגיד שאת עם השלשיה הכי בוגרת בפורום שלנו למנהלת הפורום יש שלישיה אבל הם אפילו לא בני 18 וחצי חודשים ויש עוד אז השארי איתנו

ברוכה הבאה אני מצטרפת להצדעה ../images/Emo140.gif

נראה לי שלא תמצאי כאן הורים לילדים כל כך גדולים אבל בטוח שתמצאי חברה טובה גיום נעים וקל וחג שמח

ובוקר טוב לכולם - אני קצת עסוקה בימ

בימים אלו בהכנות לחג קניות מתנות נקיונות ואי אילו דברים שזנחתי אז מצטערת על הנפקדות שבוע טוב נשיקות וחיבוקים

*שיר

New member
../images/Emo10.gif נראה לי שכולם עסוקים בהכנות לחג

כי בימים האחרונים אין פה אף אחד
ורק אני פה, ומשעמם לי ועצוב לי

rotrot

New member
שיר יקירתי אני לא ניקיתי כלל

את הבית לפסח ומרגישה ממש מגעיל על כך.... נראה לי שאני אסתער עליו ביום רביעי עד אובדן חושים...

קרנושה

New member
אופס כעת הבנתי.....

היי גדייה..... נעים מאוד.....שמחה על הצטרפותך לקהילתנו
אני אמא לשלישיה בני שנה ו4 חודשים...2 בנות ובן.. נעים להכיר תוכלי לשלוח לי מסר באם תרצי... חג שמייח קרן

למעלה