שלום לכולם!

Tony Almeida

New member
שלום לכולם!

היי, יש לי שאלה קטנה ראיתי שנינט טייב סוף סוף מגיעה להופיע בבאר שבע, דבר שחיכיתי לו הרבה מאד זמן מסיבות מסוימות. שמחתי מאד לראות את הפרטים על ההופעה עד שראיתי את המחיר לכרטיס (130 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!) המחיר נראה לי גבוה מאד! (ביחס להופעות של אחרים). השאלה שלי היא אם אני יכול להשיג , לא משנה מאיפה, זוג כרטיסים במחיר קצת יותר נמוך. (לשלם על הופעה 260 ש"ח נראה לי ממש ממש ממש גבוה) כל הצעה תתקבל ותודה מראש לעוזרים!

רון163

New member
../images/Emo26.gif

המחיר להופעה (129ש"ח) היה רק להופעות טרום הבכורה אני מאמין שנינט תעשה את הסיבוב של ההופעות בערים היא תוריד את המחיר.

RoCkEr BoY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

וחוץ מזה שמשתלם לשלם גם 130 שקל ההופעה מדהימה

Tony Almeida

New member
אמנם נכון, אני בטוח שזאת אחלה הופעה

אבל 260 ש"ח זה המון!!!!!!!!!!!!!!! והנה: http://www.sheffa.co.il/scena.php?id=208

אין לי אבל../images/Emo126.gif

להופעה הזאת- גם 200 שקל זה זול אני אומרת לך ההופעה מדהימה ואני הייתי בכמה הופעות וזאת הכי טובה שראיתי
היא ממש מעולה
ולשרשר להבא.

RoCkEr BoY

New member
נכון גמני ראיתי כפול ממנה../images/Emo98.gif

וזאת ההופעה הכי טובה בעולם חחחחח שווה לך ללכת ויש הנחות דרך אורנג'

Tony Almeida

New member
אני בטוח שזאת אחלה של הופעה

אבל אתם באמת חושבים שנער בן 15 יוכל לקנות 2 כרטיסים ב-260 ש"ח? אני מת ללכת להופעה הזאת, במיוחד עם ידידה שלי אבל 130 שקל לכרטיס זה ממש יקר! אבל זה לא המקום להתלונן בו... אני מצטער... בכל מקרה תודה, ומי שעדיין יש לו רעיונות לכרטיסים מוזלים, לא משנה כמה מוזלים העיקר שיהיו בטיפ טיפה יותר זול, הצעות יתקבלו בברכה רבה

אולי יהיה מאורנג'../images/Emo126.gif

מבצע.. ואם אתה באמת רוצה את ההופעה אתה יכול ללכת, אני הלכתי להופעה שעלתה 140 ואני גם, ילדה בת 14 זה לא ניראה לי קשור לגיל..://

ג ב ש ו ש

New member
רגע,זה חלק מסיבוב ההופעות?../images/Emo88.gif

לא ראיתי שפורסם לוח הופעות וכאלה.. מוזר..

ג ב ש ו ש

New member
אז זהו שההופעה הזו עוד רחוקה../images/Emo88.gif

ושמעתי ברישמי שזו גם לא הופעה מלאה כמו שהייתה בת"א. יש מצב שזה חלק מסיבוב ההופעות אבל לא ההופעה הראשונה.

למעלה