שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

שמעתי יש כאן עיראקי גורומיאו עבדון שאפשר להצליף בו...וזה... גורמיאו,אני צריכה לנקות את הרגליים....תשכב על הריצפה...וזה... ארצה מיד יא כלב!!!

הנהלת חפוז..תחסמו אותה!! ווועוווועע

היא משוגעת!!! תחסמו אותהההההההההה וווווווווועעעעעעעעעעעע שרי??? אני גורו את התבלבלת נו.... נ...ב.. בעיטה לחצוצרות יא זבל???

גורמייאוווווווווווווווווווווווווו!!

אז ככה..הדבר היחיד שאני אחסום לך זה...את הפה עם גאג!!!! ואחרי שאחסום לך את הפה אקשור אותך...ואתעלל בך שאח"כ לא תצליח ללכת שבועיים<אחרי הפלאג שאדחוף לך..וזה..> עכשיו גורמייאו ארצה!!! תסגוד לי!!! וועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שרלילי??יא שיפחה ארצה!!!!! מהר!!

אייי אח אייי רגעע אייייי דוני!!!! ווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אייי שרי לא לא תכוונתי איי!!! חואניייייייייייייייייייייייייייייייייי אייי שרי די לא לא על הזנב לא....מיאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווועעעעעעעעעעעעע יא מתעברת!!

אמממ....

גורמייאו,אני מבינה ששכחת את מקומך. חבל שאני אצטרך להזקיר לך...
<מתעללת באשכים...וזה...> עכשיו ארצה יא כלב!!!! גורמייאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יש לי משהו בשבילך,תרד למטה... עוד למטה יא כלב להלהלהלהלהלהלהלה עוד למטה יא אפס גורמיאו כבר אמרתי?עוד למטה יא רדוד אוחחח איזה צייתן יפה מסורר אני הופכת אותו לכנוע וצייתן.... להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה גורמייאו,קבל מכל ה...
אחטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יא אפס מושפל ארצה יא כאלב!!!! ווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גורמייאו,התכוונת שרלילי....

גורמייאו מצאת לך דרך לבקש קשירה וחישמול?! אין בעיה חמוד אני אחשמל את כושילדודה שלך הצולעת!!!!! אתה רק צריך לבקש...וזה... תגיד... המלכה שרלילי<על4 כמובן> בבקשה תקשרי אותי...תצליפי בי...תחשמלי אותי אני גורמייאו כנוע וצייתן... מלכתי אני סוגד לך!!!

שרי, אכן כן!

יש פה גורמייאו העונה לשם משה...הוא ילדת שמנת רכרוכית מושפלת! ילד חננההה...גור חתולים עלוב! תהני מאמי..הוא אחלה מושפל שבעולם!

אוחח על שחף ושרי!!

משה יא מושפל (שוב שתי צ'אחלות משפילות)..!!! תתחיל לצוד לזה נו..לנשוך..תעשה משווווווו מהר יא מושפל גורמיאו..??? חננה???? הומו.???<<(זה אני מוסיף נו מחזק אותם) רכרוכית.??? פרוש מהר קח ת'מפתח של הכלא עם הוזלין (שסדאם הוריש לך).. וצא "לצוד"..איזה עירקי שעיר שיעשה לך נעים בלבלב עכשיו ארצה מהר יא כנוע

שחיפי תמיד ידענו שהוא מושפל..וזה...

אבל...נתנו לו זמן לצאת מהארון..וזה.. הוא מתרגל לרעיון שהוא מושפל גורמייאו כזה...וזה.. גורמייאו,תתכונן חזרתי להתעלל בך!!!!! ווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שרי התנפצה לו פשוט האשליה שהוא גורו

זה כנראה מה שכואב לו שהאמת התפוצצה לו בפנים והוא הפך להיות חתול מושפל, נחנח, חנון! אחטטטטטטט טפוווווווווווווו....כולנו נירק עלייך י'גורמייאווווווווווו!!!!!!!

קווינקי זו מלחמה!!!!! וווועעעעעעעעע

שרי??? שחף??? יש עוד לוחמת איתכם!!! (בנסיבות שונות) אז...יש לי שלושה שנילחמות איתי!!! מרוקאית פולניה..וצחלה עיראקית... ווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעע אפאחת לא נילחמה בגורו עיראקי וניצחה!!!! בנות..אני הדבר הכי חם שיש.... קווינקי??? אני נושך!!! ווועעעע!!!!!! נושך!! עם שיינים וזה!!! שחף??? אוחח על הטוסיק שלך שחף...הלך עליו יא בתולה זמנית..... ושרלילי??? ארצה!!! ארצה יא זבלל רגלי!!! ארצה או אני מצליף בך עם שוט 24....!!!!! בנות...מממ...הלך עליכן!!!!! ווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איפה איפה הקסנאקס איפה?????

גורמייאו....

למיטב זכרוני,נלחמתי בך ולא פעם אחת.. ותמיד ניצחתי!!!!!!!!!! כי אני המלכה..וזה... ואתה הגורמייאו שתמיד היית,ותמשיך להיות מושפלי(((:) עוד לא למדת ששרלילה תמיד מוחצת אותך יא גורמייאו?! ותפסיק להתבכיין לי במסנגר שאפסיק,תיהיה גבר ותשפיל את עצמך
היידה בהשפלות..וזה...גורמייאו ארצה מיד יא כאלב!!!! וווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני במסנגר שלך??? חחח הצחקתני...

מכחיש בעליל וזה... וצחלילי...בשם האב הבן וZUBI..תזהרי למה אני מפרק תקושילידודה שלך!!! ארצה שיפחה ארצהההההההההההההה

גורמייאו,לצערי כן

עד שהתפטרתי ממך מהמסנגר השני,חזרת אליי עם החדש שלך טפיייי אתה ממש כמו קרציה שנדבקת לכלב מצחיקה אותך?ביקשת סשן צחוק אז אני מדגדגת אותך...וזה... רגע שאבין..הגורמייאו מנסה לקחת לכומר את העבודה?! ממש שערוריה!!! ככה זה אצל העיראקי לא מסתפק אף פעם במועט(:) נותנים<יותר נכון דוחפים> לו אצבע הוא רוצה את כל היד... נ.ב -אורן כנס בו!!!! <אורן מאמי לא התכוונתי מאחורה,מאחורה הפלאג ידאג לו..וזה..> וועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שרלילי?? רוצה אצבע בלבן של העין????

אבל אהבתי....אין לי בעיה להיות קרציה...אבל נתת לעצמך דימוי של כלב??? למה להעליב תכלב למה???? למה לפגוע בכלב????????????????? נ...ב... פלאג בקושילידודה שלך יא זבללללללללללללללללללללללללללל עוד פעם תפזלו לטוסיק שלי אני מקלל!!! מיאווווווווווווווווווווווווו אההה ווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

כחבות ארצה!!! ארצה יא מופקרות!!!!ו

ווווווווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני אוריד את הפורום לזנות!!!!!! או שתסגדו לי!!! וווועעעעעעע וווועעעעעע וווועעעע (נוהם!!) שהשמש עולה...לה לה לה היא עולה...בגללה...

למעלה