שלום לכולם

Sakura Chan

New member
שלום לכולם

תהיתי אם תוכלו לעזור לי כאן. אני בטוחה שהבית שלי די בעייתי. תמיד יש ריבים בבית, תמיד יש בעיות, תמיד כשניכנסים לבית שמחים ישר אחרי שנייה האווירה בבית מתכערת... אף צמח לא מחזיק פה מעמד, כל החיות שהכנסתי נהיו מדוכאות למרות הטיפול המסור ואף אחד לא יכול להסביר את זה. אני כימעט בטוחה שזה בגלל הבית, השאלה מה אפשר לעשות בנידון. אני חיילת וגרה עם ההורים, ושינויים דרמטיים בהזזת רהיטים כמובן לא יבואו בחשבון. אני יכולה לגעת רק בחדרי הפרטי. יש לי אוסף תחמושת חיה בחדר מעל למיטה וזה נראה לי לא טוב לכן החלטתי להיפטר מזה (תצדיקו אותי אם אני עושה בשכל) חוץ מזה, אילו עוד שינויים אוכל לעשות בחדרי שיאפשרו אנרגייה וצמיחה? תודה מראש.

Sakura Chan

New member
בכל הבית אני מניחה

אבל אין משהו שאפשר לעשות כדי להכניס אנרגיה חיובית לחדר עצמו?

דנה A

New member
תחמושת חיה מעל מיטת השינה..

מדוע, אם אפשר לשאול, בחרת בתחמושת חיה מעל מיטתך?? מצד אחד תלית אותם שם, מצד שני את אומרת שנראה לך שזה לא טוב היתי רוצה שתרחיבי על כך, קודם. זאת מהסיבה שישנה חשיבות למשמעות הסימבולים שאנו בוחרים להקיף עצמנו בהם. האם זה מאפיין את כל הבית, או רק את חדרך? מה היית רוצה לזמן לחייך? יום נפלא ומלא שמחה דנה

Sakura Chan

New member
לגבי התחמושת.

פשוט היו לי הרבה ידידים בצבא שהביאו לי כל מיני "מזכרות" - תחמושת שאספתי במהלך הזמן ונוצר לי מן אוסף שהתחלתי לטפח, לאט לאט זה נהייה יותר גדול ויותר מסוכן, התחמושת נהייתה ממש מסוכנת וכבר לא נעים לי לישון מתחת לדבר הזה כי זה עלול להתפוצץ. התחמושת מאפיינת רק את החדר שלי. יש לי גם חרב סמוראים - קטאנה שניתנה על ידי האקס שלי במתנה שממנה לא הייתי רוצה להיפטר, למרות זאת רציתי לישאול אם נוכחות של כלי נשק בחדר יכולה לפגוע באנרגיה? אני הייתי רוצה לזמן לחיי בעיקר שלווה והרמוניה אך גם הייתי רוצה גם השראה, שימחה והצלחה. בעיקר חשוב לי לחדש את האנרגיה ולהביא אנרגיה חיובית לבית בכלל ולחדרי בפרט ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכך.

דנה A

New member
תחמושת והרמוניה..

בואי נתחיל מזה, שהחזקת ולקיחת תחמושת גם כ"מזכרת" אינה חוקית.. את מספרת שנהיה מסוכן, שאת ישנה מתחת לזה, ושזה עלול להתפוצץ!! בנוסף, בן זוגך מוצא להביא לנערה חרב סמוראים, שזו בחירה מעניינת לתת לבת זוג. בדקי עם עצמך מדוע את זקוקה להקיף עצמך בתחמושת כה רבה? ובנשק חם? מדברייך עולה שאת מבינה שמדובר בחומר מסוכן, "עלול להתפוצץ", האם הנשק מספק לך תחושת הגנה? האם יש לך צורך להתגונן ממשהו, ורק בעזרת נשק חם את יכולה לעשות כן? אני מעלה נקודות מחשבה עבורך, את מוזמנת לענות אך ורק אם את חשה בנוח בכך, את יכולה לקחת זאת כחומר מחשבה. את מציינת כי בבית את מאבדת את מצב הרוח, וגם אחרים, בעלי חיים, הצמחים מתים.. אם את מעוניינת לשנות דברים, להזיז מהלכים בחיים זה דורש ממך עבודה! עבודה לבדוק עם עצמך מדוע הצורך להקיף עצמך בתחמושת חיה ומסוכנת? לבדוק עם עצמך מה גורם לך ריגוש בזה? בתחושת הסכנה של לישון תחת "פצצת זמן"? להוציא את כל כלי הלחימה מחדר השינה שלך, מחייך, ולמסרם למקום המתאים (משטרה.. צבא..) סביר להניח שתחושי כעס, התקוממות, התנגדות.. שוב, כי זה ממלא צורך בחייך ומכאן העבודה שעליך לעשות. אם את מסוגלת לשלוח את כלי המלחמה מחדרך, מחייך, עשי כן לאחר מכן, נקי וארגני את חדרך, החליפי את המצעים, כבסי את הוילונות וכל מה שישנו בחדר. שטפי היטב את החדר עם המון מים רחצי החדר במי-ים, והשאירי אותם בחדר לזמן מה לאחר מכן שטפי שוב במים נקיים ערכי טיהור בעזרת עלי מרווה בחדרך, בעזרת "בכור" בחדרך ובבית לאחר מכן השמיעו מוזיקה נעימה (לא רועשת..) ומשמחת הפיצו ריחות של שמנים ארומטיים בבית, רצוי של פירות הדר, הוסיפי ציבעוניות לחדרך, תמונות צבעוניות, אופטימיות, שמחות ובעצם הקיפי עצמך בסמלים/תמונות של מה שאת מעוניינת לזמן לחייך כמו שציינת: שלווה והרמוניה, השראה, שימחה והצלחה, ולהביא אנרגיה חיובית לבית בכלל ולחדרך בפרט. אם בכך את חפצה הפרדי מן הנשקים שבחדרך והחזירי אותם למקומם המתאים! מה דעתך?? מקווה שאוכל לעזור שבוע נפלא דנה

Sakura Chan

New member
אממ...

אני לא חשה מוגנת עם תחמושת או כלי נשק, פעם חשבתי שזה יפה כמו שבנים מתלהבים מכלי נשק - כך גם אני. את התחמושת אומנם אני לא אוהבת למרות שהיא מרשימה... אבל את חרב הסמוראים אני כן, בגלל שאני אוהבת את יפן והתרבות שלה ומעריכה את חרב הסמוראים שנעשית ונחשבת לאומנות. (היא לא חדה, היא פשוט ליופי) יש לי מספר תמונות בחדר ורציתי לשמוע את דעתך אם הם תורמים לי או לא. תמונה של גורי כלבים (מהסוג שהכלבה שלי הייתה), ציור של התוכי שהיה לי שציירתי בעצמי ומסגרתי, ציור שחברה ציירה לי (שני חדי קרן) ועכשיו אין אנו חברות יותר, ותמונה של חבר שלי כשהיה קטן ^^ יש לי גם תמונת שמן של יער יפה שטרם מסגרתי, וזהו בעיקרון. האם את חושבת שהתמונות האלו תורמות למה שאי רוצה לזמן?

דנה A

New member
זימון

יועץ פנג שואי מקצועי, יפעיל הפעלות שונות בבית, שהן עפי' הבית עצמו, ועפי' תאריך הלידה שלך ספציפית. באופן עצמאי, את יכולה לערוך חיזוקים שהם כלליים, אוניברסליים, זא' עפי' שנת הלידה שלך (ולא עפ'י התאריך כולו), עפי' כיוונים אוניברסליים בבית (ולא עפי' מפת הבית) - לכן ההמלצות טבען שתהיינה כלליות. כאשר את משתמשת בסימבולים, שהרי ידוע כי לסמבולים יכולת השפעה על התת מודע שלנו, ומשם על ההתנהלות ומערכות האמונה שלנו. לכן עליך לבדוק בסביבתך מה קיים - יש את התמונות של בעלי החיים - מה הם מעוררים בך, מה מעוררת בך התבוננות בגורים מסוג זה, התוכי, חד הקרן.. מה את חשה - מה המשמעות שלהם בעיניך. ישנם גם הסימבולים האוניברסליים הקיימים, את יכולה להוסיף אותם מסביבך, למשל סמל האושר הכפול (יש באלבום שבפורום), הקשר האינסופי, פרחים צבעוניים (יכולה למצוא גם באלבום) וכדומה. שוב, לגבי כלי הנשק- האם החלטת מה את עושה איתם? מה גרם לך להתלהב מהם? מה היה יפה בעיניך? האם זו תחושת עוצמה, האם אגרסיביות, האם לוחמה, מגננה.. חשבי על כך , בינך לבינך, מה משך אותך בזה.? איך לדעתך ירגיש אדם שנמצא זמן ממושך במקום שהוא חושב עליו שהוא עלול "להתפוצץ" כל רגע?? איך תהיה השינה שלו, לדעתך? איך תהיה תחושת הבטחון הבסיסית? בודאי שלא יביא את מחשבותייך למקום חיובי, למקום של צמיחה. נקודה נוספת ששמתי לב אליה, היא שאת מאוד סנטימנטלית. גם כשאת מספרת על חפצים, את מספרת שהם מאקס, או אקסית.. ז"א שיש משמעות לחפץ בשבילך, גם מהיכן קיבלת אותו. האם החפצים הללו, מסמלים עבורך משהו חיובי..? המטען הריגשי שהם מסמלים, האם הוא מעודד צמיחה והרמוניה, כמו שאת מבקשת לזמן?? שיהיה לך יום מקסים דנה

Sakura Chan

New member
האמת גם וגם

אבל בעיקר אם אני ממקמת פסלון או תמונה של חזיר בחדר, מה זה אומר?

דנה A

New member
מיקום הפיסלון

הפירוש יכול להיות אוניברסלי, אך יכול להיות גם אישי. זא' שאם עפי' מפתך האישית, לחזיר יש מערכת יחסים של "חבר סודי" עם חיית השנה במפתך הנחת הפיסלון תהיה שונה. כך גם אם נוצרת מע' יחסים אחרת בין החזיר לחיות מפתך. האם נמצא באנטיפטיה עם חיות מפתך?? אם לא נוצרת מע' יחסים מסוימת, ואת מניחה הפיסלון, כדאי לבדוק מה הוא מסמל קודם כל בעיניך, אחכ' פירושו האוניברסלי, כי המשמעות שלו אצלך תהיה שונה ממשמעותו בעיני אחר..

למעלה