שלום לכולם!...

ירדן333

New member
שלום לכולם!...

מה קורה?... אני פעם ראשונה בפורום.. יש לי שאלה... מה הפלייליסט שיש לקרן בהופעות בד"כ פשוט מחר אני הולכתת להופעה ראשונה שלה ומעניין אותי... תודה:)

ady18

Well-known member
הפליסט שלה

מתחילה משיר שהוא לא באלבום הנוכחי "רצה הבייתה" שירי האלבום שבחלקם יש קטעי קישור והיא משלבת חדש שהיא כתבה לאלבום החדש שנקרא "מבול" וההדרן משולב עם שירים שהיא כתבה לסקעת,מירי וההדרן שהיא משלבת גם מירי והראל וגם שיר אחד שלה מהאלבום אם אני לא טועה זה "לרוץ לרוץ"

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

אממ רצוי שתכנסי לאחד מהשירשורים על ההופעות שהיו בד"כ כותבים שם את הפלייליטס. לפי מה שאני זוכר אז בזמן האחרון היא שרה את: רצה הביתה מבול איתי אם אלה החיים פסק זמן ואממ עוד כמה כמובן..

אממ אני אנסה מהזכרון..

רצה הביתה זמנים משוגעים אירופה איתי שוכחת אותך שמעון השכן על שפת הכנרת פסק זמן יותר מדי זאת שבמקומי ואת שיהיה לנו בית מבול
לא בטוחה אבל. עוד יום אם אלה החיים הדרן.. לשם לרוץ לרוץ.

תפוזבל../images/Emo46.gif

רצה הביתה זמנים משוגעים רכבת באירופה איתי שוכחת אותך שמעו השכן על שפת הכינרת םסק זמן יותר מדי זאת שבמקומי ירושלים עם עפר בשן ואת שיהיה לנו בית כשירד מבול עוד יום אם אלה החיים הדרן לשם לרוץ לרוץ

Liquid Dreams

New member
רק בשבילך../images/Emo11.gif

בשביל השאר אני חלומות נוזליים או ליקווידP:

לא../images/Emo46.gif תפוזהב../images/Emo99.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

^הכוונה כמובן לתפוז הישן
^

למעלה