שלום לכולם

G COP

New member
שלום לכולם

אני אומנם לא משוחרר עדיין לצערי (עוד 7 חודש בע"ה) אבל רציתי לשאול אותכם כולם מכירים את כל ההשלמת בגרויות שהצבא שולח חיילים בסוף השירות, ולפי מה שהבנתי זה אפשרי רק לגבי מתמטיקה ואנגלית... אם למשל אני צריך להשלים מקצוע של 5 יחידות (אין לי תעודת בגרות בגלל שנכשלתי במקצוע היחיד שהיה לי של 5 יחידות- גיאוגרפיה..) או בכלל, להשלים בגרות כלשהי שהיא לא אנגלית ומתמטיקה... זה אפשרי ואיך עושים את זה??

Jan22

New member
דרך מש"קית ת"ש !

של היחידה שלך ,תפנה אליה ותקבל את כל המידע שצריך .הדבר אפשרי ,רק תתחיל בזה כמה שיותר מהר מכיוון שכמו כל דבר בצבא ,גם בזה יש הקצאות פר חייל !

tlaiper

New member
תגובה

אתה יכול להשלים, על חשבונך..ומהצבא אתה מקבל 5 ימים חופש (יומיים על רגילה - 3 ימים על מיוחדת), לפני הבגרות..

haych

New member
עכשיו אני מבינה!

עכשיו אני מבינה למה כל החיילים באו אלי בשאלות כאלה... אתה שלחת אותם!!! זה בכלל נעשה דרך מש"קית חינוך, לא ת"ש...

ק ד ו ש

New member
תשובה

אתה הולך למשק"ית חינוך, והיא נותנת לך איזה טופס למלא, ואז שולחת אותך למיונים. לא כולם מתקבלים, אבל אם יש לך הרבה בגרויות חסרות... זה טוב מאוד. גם אם אין לך, תגיד שחסר. הלימודים שיש זה מתמטיקה ואנגלית ברמה של 3 ו-4 יחידות (אין 5), ויש גם לימודים באזרחות. לגבי בגרות שהיא לא מתמטיקה או אנגלית... אתה יכול כמובן ללמוד לבד, אבל 5 יחידות תוך כדי הצבא (תלוי גם במה אתה משרת), זה לא הכי פשוט, מה שכן אתה יכול לקחת איזה קורס בבית ספר אקסטרני או משהו

למעלה