שלום לכולם

שלום לכולם

בזמן האחרון בזמן שאני מקבלת מחזור וגם לפני כשבוע בערך אני סובלת מכאבי תופת באגן, אני לוקחת איזה 3 כדורי אופטלגין ולא תמיד זה עוז ר? האם הכאבים שציינתי קשורים לתופעת האנדימטריוזיס? וכן איך ניתן לאבחן האם אני גם חשופה למחלת האנדומטריוזיס? תודה

liatsw1

New member
בהחלט יכול להיות קשור

בס"ד גם כן סובלת מכאבים הללו לפני ובזמן הווסת. אצלי קיים מוקד בין הרקטום לרחם והוא זה שגורם לכאבים. גם לי לא עזרו כ"כ משככי כאבים. ממליצה על נקסין/ נרוסין (לא לשכוח לאכול עם הכדור שכן יכול לגרום לאולקוס). רפואה שלמה.

בוקר טוב

בדרך כלל כשכואב זה אומר שמשהו לא בסדר. יש בטאגליינס (שורה כחולה למלעלה) שאלון לגבי אנדו - ממליצה לך לענות עליו ואחר כך .... ממליצה לך לגשת לייעוץ במרפאת אנדו בתה"ש. אנדו ניתן לאבחן בלפרסקופיה בלבד אבל לפני שנרוץ כל כך מהר קדימה הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת דם פשוטה שנקראת CA125 אפשר לקבל מרופא משפחה ו/או מרופא נשים, מרקר גבוה ירמוז לקיומם של מוקדים בגוף. בנוסף תעשי בדיקת US וגינלי כדי לראות אם יש ציסטות בשחלות. ועם הבדיקות תגשי למרפאת אנדו בתה"ש לייעוץ. תרגישי טוב

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

יכול מאד להיות. מפנה אותך לשאלון בקישורים ולחומר שהצטבר פה בפורום, כדאי גם לפנות למרפאת האנדו' בתה"ש תרגישי טוב

למעלה