שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אנחנו נמצאים כבר 3 שנים בחו"ל ויש לנו עוד שנה וחצי לפחות . אני כותבת בכמה פורומים אחרים אבל נראה לי שאני מתאימה לקטגוריות גם אצלכם. חשוב לציין אנחנו נמצאים כרגע בבלגיה.

Yaniv-DC

New member
שום וברוכה הבאה

אכן מתאימה לקטגוריה (אם כי גפן אומרת שצריך לעבור מבחנים, אבל ששש... עזבי, אל תגידי לה שהכנסתי אותך בלי
). איפה בבלגייה? ואיך שם? אני תמיד דמיינתי את בלגייה בתור כביש בדרך משוויץ לצרפת, עם מלא אנשים שמדברים פלמית, וזה תמיד נשמע לי כאילו מקללים אותי (או שבאמת קיללו אותי...). באיזה מסגרת אם אפשר לשאול? שליחות? בכל מקרה אח"כ תבוא גפן ותגיש
ובהמשך מויש יביא גם
. וולקאם!

Gefen

New member
הבאתי גם ../images/Emo96.gif וגם מהעוגת מוס..

שנשארה לי מאתמול..
מתכון למעלה במתכונים של הפורום וכדאי לך להציץ!! אז נעים מאוד אמא של עוז וברוכה הבאה לפורומינו הקט... אני אמא של נדב ואמיר, בני שלוש ושנה וחצי, ולעת עתה כותבת פה מקנזס הנדחת... את בהחלט מתאימה לנו פה ואני אישית מאוד שמחה על כל הצטרפות של אמהות לילדים קטנים אלינו לפורום... באמת מעניין לדעת איך זה לגדל ילדים במדינות שונות, האם יש הבדלים ומה הם.. אז את מוזמנת לשבת עם הקפה, להרגע ולהנות פה איתנו.. גפן

וואלה../images/Emo159.gif

גפן הכנתי את העוגה ניראת משהו משהו תודה!!!! אני לא אגע בה עד מחר בשאיפה.... חוץ מזה בעיניני המתכונים יש לי שאלה..... למה המתכון של הבוואריה שלי לא נמצא גם ברשימת המתכונים? יום טוב באשר אתם ממני

והנה תשובה....

מסתבר שהאנשים שמתחזקים את האתר שלי, עשו משהו לשרתים ועכשיו אי אפשר לעדכן כלום בבסיסי הנתונים, מזל שהם מראים את מה שיש שם. הם עובדים על זה כדי לתקן את הבעיה, והמתכון שלך לבווריה מייד יכנס לשם. (וגם כל שאר המתכונים) אפרת
(שעומדת למרוט את השערות בגלל בעיות מחשבים... ואנשים לא מכושרים שמטפלים בהם)

והנה הפתרון (החלקי) ../images/Emo71.gif

טוב, אני מעדכנת ממקום אחר ואז שולחת את ה- DB... (לא שהפרטים הטכניים מעניינים אתכם) אבל הבשורה הטובה היא, שכל המתכונים החדשים כבר שם. במיוחד בשבילך מלכת השמש - הנה הקישור למתכון שלך אפרת
(שעדיין מורטת שערות מהראש...)

edna10

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אמא של עוז . אני אמא של אלה שירלי ואלון ואני רק עדנה. כשכתבת שלוש שנים בחו´ל ועכשיו בבלגיה - היכן הייתם לפני כן או שכל הזמן הייתם בבלגיה. אני גרה בצרפת וכל הזמן הייתי בצרפת - כבר 14 שנה ו... אין תאריך חזרה. בכל מצב ברוכה הבאה וברוכים הנמצאים/הנשארים איתנו. עדנה

למעלה