שלום לכולם

שלום לכולם

הי מיה, אשר וכל מי שאני לא מכירה, יצא לי לעבור בפורום במקרה לפני כמה ימים, פתאום ראיתי שהיתה התכתבות קצרה על השוקולד שלי. כתבתי שם משהו קצר, רציתי שזה יופיע בדף הראשון של הפורום. אז... רציתי להגיד הרבה תודה לכל מי שקונה את השוקולד שלי ולכל מי שמגיב אליו (אלה שאוהבים וגם אלה שפחות). קראתי את מה שאשר כתב לגבי ייצור כמותי של שוקולד וזה באמת נכון, קשה להשוות עבודה בבית לעבודה בהקפים גדולים יותר. החלטתי לעבוד עם שוקולד מריר בעיקר כי זה מה שאני אוהבת וחסר לי, אני משתדלת להכין את מה שאני כצרכנית כבדה של שוקולד הייתי רוצה ואין (כמו 90% מוצקי קקאו בדפים דקים). אני מאד אוהבת את הטבלאות של לינדט בעיקר בגלל שהן דקות. אגב, ללינדט יש מוצרים מדהימים שלא הגיעו בכלל לארץ (או אולי הגיעו ונכשלו?). אכן השיווק מתבצע כיום בעיקר דרך חנויות טבע. בכדי לעשות קצת צדק עם הצ'אי, -זהו סוג שמיועד לאנשים שמחבבים תיבול הודי והוא הסוג שמעורר הכי הרבה תגובות קציוניות לכאן ולכאן. אני הייתי ממליצה למי שאוהב מריר חזק יותר להתחיל בטעמים "קלאסיים" יותר - כמו ה 80% קפה, 90% תפוז. הפורום כאן נראה מקצועי וכיפי, אתם מוזמנים לפנות אלי במייל או לבוא לבקר בקיבוץ נחשון [email protected] חנות השוקולד האהובה עלי (כמובן בפאריז- אסכולת המריר) http://www.lamaisonduchocolat.com/en/ שרון.

היי שרון ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
מאוד שמחה לראותך כאן ! תודה רבה על ההתייחסות ועל האינפורמציה. קראתי גם את הודעתך הקודמת (שהרוב כפי הנראה פיספסו כי היא מיד עברה עמוד). חברה נתנה לי לטעום את הדפים הדקים 90%, ומאוד אהבתי. רק לא ידעתי איפה למצוא את מוצרייך. ולכן שאלתי כאן בפורום אם מישהו יודע... שירשור שהביא אותך לפה
גרמת לי הרבה אושר ונחת בתגובתך. "ביו סנטר" זה ממש קרוב אלי. וממש כרגע בעלי חזר עם שלל ממוצרייך ... קופסת טראפלס מהממת (איזה טעמים סוף הדרך!), דפי התפוז 90%, וחפיסת שוקולד תפוז 70%. נורא רציתי את הקפה 80% אבל לא היה. כל כמה זמן סחורה מתחדשת בביו סנטר ? חייבת לציין שהאריזות יפהייפיות ועיצוביות מלאות שיק וחן. השוקולד מ ד ה י ם וטעים ! (אני חולת מריר...) ואם אפשר גם המלצת ייעול... מאוד היה לי חסר באתר שלך פירוט של המוצרים, מה יש ברפרטואר. כמו כן מאוד קיוויתי למצוא שם פירוט של נקודות מכירה. ושאלה לסיום... האם בקיבוץ יש חנות שלך? במידה ולא תחזרי לקרוא, אכתוב לך מייל. תודה על הביקור

N i r T

New member
שלום סליחה ותודה

שלום שרון. מכיוון שאת התגובה השלילית על הצ'אי (ובכלל) אני כתבתי - אני בהחלט מתכוון לבדוק את שאר ההיצע לפני שאחרוץ דין כלשהו. אני מקווה שהרבה אנשים יקנו את הצ'אי בשביל לבדוק אם הוא באמת מגעיל
. ולמרות שכל פרסום הוא בסדר כל עוד מאייתים את שמך נכון - אני מוצא צורך להתנצל במידה והייתי נחרץ מדי. ניר

CHOCOLA

New member
לא מצליחה להכנס לאתר

האם תוכלי לכתוב היכן ברעננה ניתן להשיג את השוקולד שלך?

בנושא החנויות

תודה רבה על התגובות המחזקות!! ניר, אל תרגיש רע, למעשה אמרת את מה שאתה חושב וזה בסדר גמור (אנחנו צריכים להיות כל הזמן בלמידה מתמשכת וראינו שהלקוחות הם המורים הטובים ביותר שלנו, במיוחד כאלה שמבינים בשוקולד)! אכן האתר לא מעודכן, אנחנו משפצים אותו בימים אלו ממש ונדאג להכניס רשימת חנויות (תודה פשושיתי). באזור רעננה: במושב גבעת חן "ביו סנטר" וגם לאחרונה "המשק" ו"אמירים" על אחוזה (אבל שם אין מגוון גדול). טבלאות שוקולד ו 90% בדפים דקים ב"עדן טבע מרקט" אור יהודה. שרון

שרון ... לדעתי רצוי, אם אפשר

להוסיף לאתר, לא רק רשימת חנויות, אלא גם רשימת מוצרים. לקוח פוטמציאלי תמיד ירצה לדעת מהו ליין המוצרים הקיים. אני בעצמי רוצה לדעת, ואפשר רק בשיטת ה"בול פגיעה" ...להגיע לאיזו חנות ולראות מה יש במלאי נקודתית באותו רגע. בקיצור, ליין המוצרים, לדעתי, מאוד חסר באתר. ברשותך שאלה... האם הדפים הדקים מגיעים בעוד טעמים מלבד תפוז, קפה וטבעי ? תודה

הדפים הדקים

באים בטעמים רגיל, תפוז, אגוז. מצטערת שלא עניתי קודם, עומס... תודה על הפידבקים פשושיתי, זה אמור לעלות לאתר מחר או מחרתיים. (אגב, הגיעה סחורה לביו סנטר היום). תודה רבה, שרון.

למעלה