שלום לכולם

דרקולה90

New member
שלום לכולם

רציתי לספר לכם כי קניתי את עיתון מותק והוא פשוט צוחק על רובי בטירוף הוא קורא לו בכינוי "בדיחה" ופה ושם גם בביקורת של rudebox צחק קצת על השירים אז אם אתם עד כדך כך מתעקשים תקנו אותו נ.ב יש מצעד של 100 הגברים הכי סקסים בארץ(שרון אלכסנדר רק מקום 99, הוא צריך להיות מקום 1) באהבה נגה

hilonet14

New member
קניתי את העיתון ממזמן...

יש עליו דוווקא כתבה טובה לפי מה שהבנתי.. רן מקום ראשוןXD

Berliner star

New member
דווקא

הכתבה הזאת דיי טובה.. היא מחמיאה מאוד לרובי.. על כל השנים שהוא עבר ועל כל השינויים.. היא פשוט לא מחמיאה כל כך לרודבוקס.. אבל גם לחלקו היא מחמיאה.. הכתבה גם אומרת (אם אני זוכרת נכון) באיזה שהוא שלב שרובי פה בשביל להישאר ושהוא מלך הפופ... מי אני שאתווכח עם העובדה הזאת..

Nova5

New member
היי, בנות

בלי שום קשר להודעה של דרקולה, אני רוצה להציג את עצמי ולהצטרף לפורום שלכם בקטנה אני הרבה יותר מבוגרת מכם, אבל אולי זה יתרון, כי התחלתי ליהנות מ"Take That" , וז"א מרובי, ממש מהתחלה, איך שהם הופיעו, בערך מ92 . פשוט רק לפני שלושה שבועות ראיתי את הפורום שלהם ומצאתי מקום שקט וחם ליוצר ופרפורמר שאין כמוהו במוסיקה עכשווית. האם תקבלו את זקנת השבט?

Berliner star

New member
בהחלט! ברוכה הבאה=]

ואת לא בהכרח זקנת השבט.. אני לא יודעת בדיוק בת כמה את אבל יש פה עוד כמה בנות שהן גם בפורום של TT..
אז.. אל דאגה! את מתקבלת בברכה..
אגב, אני מאיה, בת 16 וקצת וגם אני מאוד אוהבת את TT.. אצלי זה פשוט היה הפוך.. קודם אהבתי את רובי ואז את TT
תהני מהפורום =]]

למעלה