שלום לכולם

שלום לכולם

משוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגעמשוגע זה אדם שאינו שולט בעצמו אני כן שולט בעצמי מכאן שאני לא משוגע!
אה ו.... המשך יום טוב לטובה

אויש יוני די כבר

שמע אין לי שום דבר נגדך ואם כבר אני מעריכה לרוב את הדיעות שלך בתור בן אדם אבל לא יודעת מה עובר עליך שעברת מבן אדם מצחיק לאחד שכל הזמן באנטי ויוצא נגד כולם- אז אם כ"כ נמאס לך מהבלוג ומהאנשים בו(ככה זה נראה) אתה לא חייב להיות פה. כולה הייתי במוזה של צחוקים והיה בא לי להצחיק קצת את עצמי ואף 1 לא ימנע ממני :)

צחוק זה כבר לא

פיתחת אובססיה קשה והיא להודעות אנטי כלפי רמי, חפשי הודעות לפי הניק (או ניקים, אי אפשר לדעת) שלך ותביני.

מה אתה עושה עלי מעקב?

אתה קורא לזה אובססיה אני קוראת לזה צחוק סתם כי בא לי לחייך-ושוב זו מדינה חופשית אני מגיבה למה שבא לי להגיב

אבל את כבר מתנהגת כמו מוגבלת.

שימי לב למה שכתבת בהודעת הנושא. אדם מבחוץ יגיד לך שחסרים לך כמה ברגים.

חשוב לציין ש...

גברת חפרנית בעמ נפלה קורבן לאנשים שהשתגעו מהבלוגים איתכם הסליחה אני אחותה וכן מטפלים בה כרגע בארהב בטיפולים קשים מאוד...הגברת דקלה שיגאון מובאת למחלקת טיפול נמרץ בשיגעון בלתי חוקי (בקיצור מיטל סתמי) דקללללההההההה חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תעשי לי ילדדדדדדדד יא חר*** קשה! היא יודעת תהמשך!! אחחחחח כןןןןן כןןןןן דקלה חזק! חחחחחחחח לוב יו מיטלי:)

למעלה