שלום לכולם =) קוראים לי נוי וסיימתי את מפגש 7. מקווה להשתלב פה. סוף שבוע מקסים
מ מיי סיס הקטנה New member 22/12/06 #1 שלום לכולם =) קוראים לי נוי וסיימתי את מפגש 7. מקווה להשתלב פה. סוף שבוע מקסים
C count on me New member 22/12/06 #3 ברוכה הבאהה אשמח לשמוע איך היה לך עד עכשיו... חוויות מעניינות יש? ודרך אגב - מי המנחה שלך? מאיפה את ?? מקווה שתשתלבי במהירות...! חג שמחח לכולם אוהבתת!
ברוכה הבאהה אשמח לשמוע איך היה לך עד עכשיו... חוויות מעניינות יש? ודרך אגב - מי המנחה שלך? מאיפה את ?? מקווה שתשתלבי במהירות...! חג שמחח לכולם אוהבתת!
מ מיי סיס הקטנה New member 22/12/06 #5 תודה.. בנתיים אני מאוד נהנת,ומאוד מעניין אותי. המנחה שלי הוא ארז פלג.
D davidori New member 23/12/06 #7 ברוכה הבאה.. אוףף... כיף לך.. יש לך עוד מפגש אחד יותר ממני.. אני כבר עברתי את ה 8 ואני מפחד שהסוף יגיע
ברוכה הבאה.. אוףף... כיף לך.. יש לך עוד מפגש אחד יותר ממני.. אני כבר עברתי את ה 8 ואני מפחד שהסוף יגיע
ח חיוך של נצחון New member 24/12/06 #8 נוי... ברוכה הבאה חמודה כבר הייתה לנו נוי אחת שכרגע משרתת את המדינה בכבוד רב (חיילת). נכנסת לנעליים גדולות תהני כאן
נוי... ברוכה הבאה חמודה כבר הייתה לנו נוי אחת שכרגע משרתת את המדינה בכבוד רב (חיילת). נכנסת לנעליים גדולות תהני כאן