שלום לכולם

שלום לכולם

נכנסתי לפורום לחיי האהבה בעקבות המלצה של ידידי הקרוה יהודה. אז בנות יקרות, ברצוני להרגיע אתכן, יש לבחור חברה, הוא מאוהב בה עד מעל הראש, וגם אם לא היתה לו חברה אז אני לא מאמינה שהוא היה יוצא עם משהיא מכן בגלל שכל אחת מכן כאן היא בת 12 והוא כבר עבר את גיל הבגרות, אז מה שאני ממליצה זה שתתבגרו, תמשיכו לראות את הסדרה המתוקה לחיי האהבה ותצאו אם בנים בני גילכם, ואל תחלמו חלומות מטופשים על יהודה לוי החתיך {הוא חתיך גם במציאות}. לגבי השחקנים, אף חחד לא יטודע לשחק, וכולם נראים כאילו שהם מקריאים מהדף חוץ מאולי אלי מרקו הממי! אז שבת שלום ומאוהב לכולם ושבוע טוב!!! ביי !

actress

New member
החתלתולה את חיה באשליות

תצ´מעי את בטח בת 12 ורושמת הכל עלייך אז באמת תתחילי להוריד פרופיל בכל מקרה אף 1 לא בן 12 ומתחת יש פה גג מעל 12 אז את יכולה להתלהב מעצמך כמה שאת רוצה ולהגיד מה שבא לך אחרי הכל את חיה באשליות ובחלומות אז רדי לארץ

lehayey aava

New member
צודקת 100%

כשקראתי תהודעה שלה אפילו לא רציתי להתייחס... מזה הבלבולי שכל שהיא כתבה ????? דבר ראשון זה שאנשים מעריצים איזה שהוא שחקן זה לא אומר שהם כבר חולמים על חתונה איתו... כי כולם כאן יודעים שזה כולה סדרה(מקווה). ודבר שני עם מישהו פה בן 12 זה בטוח את...

actress

New member
נכון אבל את מכירה את הילדים הקטנים

אם הם רוצים לגרום לקנא הם עושים את זה עד הסוף ומתחילים להתלהב מעצמם אז אני בטוחה שהיא מתחילה לדמיין דברים וסתם להשמיץ ולחשוב בכאילו שהיא ידידה של... ועוד... אולי היא עוד תגיד שהיא אשתו של ... כל 1 והדימיון שלו

amirbilu

New member
לפי התמונה שלה-בפרטים האישיים

היא לא נראת לי בת 12!

lehayey aava

New member
את לא יכולה להיות בטוחה ש..

שהתמונה באמת שלה... את יודעת אפשר לזייף

lehayey aava

New member
אופס

פשוט לא קראתי ת´שם ישר אני מגיבה כאילו זה בת.. סורייייייי

actress

New member
אז בגלל שאתה בן אתה מאמין לזה../images/Emo3.gif

וראית בעצמך למה התמונה מפוברקת יש מלא מתלהבים שמכניסים תמונות כאלה

casperit

New member
אממ אוקי?

בליב מי למרות שאני ילדה קטנה בגיל אני לא באישיות... ואני מבינה שבחיים אני לא אפגוש אותו... לגבי הגיל זה לא קשור כמו רונה ודורון:) ושתמות אפרת בוימלד:) יעל

למעלה