שלום לכולם

1986ofer

New member
שלום לכולם

חזרתי עכשיו מהופעה במרטף 10 בחיפה אז אביתר דיבר על החגים וזה השירים שהוא שר אבא חלון יונה טיפה תתחנני כפיים מיתר כלבים יש לי סיכוי מעיין אין לי ברירה ואיך שלא אבות לילה כיום פקק מתנות את שקט הדרן כולם לא עצוב שיר בוקר

TEENAGER1

New member
אתה ההפך הגמור ממני ../images/Emo6.gif

בא לך לפרט קצת יותר? מה זה "דיבר על החגים"? איך היה הקהל? מה הייתה האווירה? וכו'. בכל אופן, שמחה מאד שנהנית ותודה שבאת לספר!

TEENAGER1

New member
"עבד", אחד השירים החדשים.

ככה הוא נקרא בפלייליסט, כי בשורה הראשונה(?) שלו יש משהו על מחיאות כפיים. לא זוכרת בדיוק.

מישהו צריך לפטר

את כל כותבי הפלייליסטים הקיימים
הבנתי את זה כבר בשלב ה"מותק" וה-"תני לי יד"
("עכשיו את מרוצה" ו"אצלך בעולם" בהתאמה
)

TEENAGER1

New member
זה גם קטע די מצחיק,

כי אם כבר הם בקטע של חיסכון באותיות, "כפיים" זה יותר ארוך מ"עבד"
אולי "עבד" זה לא השם הסופי של השיר, או שהם פשוט מוזרים וזהו.

אמממ

אני לא מבין, למה שיהיה בכלל תפקיד של כותב פלייליסט? נראה לי הגיוני שהאמן כותב את זה בעצמו.. אחרת הוא יצטרך לנסות ולהבין כל רגע לאיזה שיר מתכוונים.. חח

האמת זה הגיוני.. ../images/Emo6.gif

האמן הוא זה שבטונה את הפלייליסט ראשון.. ואז יש איזו פקידה במשרד הפקות אני מניחה שמקלידה/ כותבת ומשכפלת את כמות העותקים שצריך.. אבל ה"טעויות" בשמות אני מניחה שהן מגיעות ישירות מהאמן והפקידה רק עושה מה שאומרים לה..
עצוב...

blond ambition

New member
פייר, התאכזבתי

סתם, אי אפשר באמת להתאכזב מאביתר, אבל כ"כ ציפיתי להופעה הזו והיא לא ענתה על הציפיות :-\ בתור התחלה, העובדה שההרכב כלל רק את אביתר ואמיר צורף, לדעתי גרעה מהיופי של הרבה מהשירים. הרגשתי שזה היה מיניליסטי מדי. ולמרות שבאלבום הראשון רוב השירים הם מינימליסטיים, לא יודעת.. משהו לא עבד לי טוב. נגיד - שיר כמו טיפה של אור, זה פשוט לא היה יפה לשמוע אותו רק עם קלידים וקצת ליווי של גיטרה. זה בעיקר עשה לי חשק לחזור הביתה ולשים את הדיסק. השיר היחיד שאיכשהו התרגשתי בו ואהבתי את הביצוע היה את שקט. וגם - הסדר של השירים בפלייליסט היה מאוד משונה בעיניי... ולמי ששאלה, הכוונה ב"דיבר על החגים" שהבחור פה כתב, לפני חלק מהשירים הוא סיפר מתי נכתב השיר ["השיר הזה מפסח, לפני 6 שנים" וכו'].

blond ambition

New member
אה, וגם

היה קטע ממש מצחיק שאביתר עודד את הקהל לשיר "מי ימלל" בשני קולות

TEENAGER1

New member
"מי ימלל" בשני קולות?! מה? ../images/Emo6.gif

ולגבי האכזבה, לגיטימי, למרות שאני אישית מאד אוהבת את הפורמט הנוכחי. גם הסיבוב "עומד על נייר" היה מצוין לדעתי, שונה מאד - אבל מעולה, רק שהוא לחלוטין מיצה את עצמו ואני מאמינה שגם אביתר הרגיש את זה. ואם כבר יוצאים בסיבוב הופעות חורפי, מובן למה ההרכב הוא אינטימי יותר והשירים שקטים יותר...

למעלה