שלום לכולם

תתק

New member
מתחיל לקבל צורה...

החלטתי לעשות את הראש יותר עגול, נראה לי יותר טוב. אני מתקדם עם הציור, כל משיכת מכחול (קצת מצחיק לכתוב את זה על משהו שעשיתי במחשב) חדשה נותנת לי עוד רעיון לגבי ההמשך. עכשיו יש גם התחלה של פה.

תתק

New member
אוקיי, הלאה

עכשיו כבר יש לי רעיון לגבי המראה שלו. התחלתי להוסיף עין, עוד קצת פירוט באיזור הה, קמטים וקפלים.

תתק

New member
עוד שלבון קטן

אין פה יותר מדי חדש, רק קצת נפח לעין, אישון וקצת ברק.

תתק

New member
ווווושש..

הופס, הנה נחיר, ועוד קצת עבודה על הראש. הקווים בצד ימין של הראש ייהפכו בקרוב לזימים, והוסתי לו גם מין שיער/סנפיר, כמו פנקיסט שובב.

תתק

New member
סבלנות..סבלנות, יש עוד

הקטנתי את הזימים קצת, נראו לי נפוחים מדי

תתק

New member
המשך...

כיאה לאדון מכובד, הוספתי לו זקן ושפם. עכשיו הוא שפמנון. יש!

תתק

New member
כמעט בסוף...

הוספתי קת טקסטורה (אם הוא חצי דג כדאי שיהיו לי קשקשים). השתמשתי בפילטר על חלק מהציור, גם כי התוצאה נראתה בסדר, והאמת שקצת התעצלתי. בעקרון אני לא סובל פילטרים, זה מלאכותי מדי ולא יפה. אבל התעצלתי.

תתק

New member
תחזיקו מעמד...זה עוד מעט נגמר

עצם הלחי לא ממש התאימה לי לה, והיא גם לא נראתה מי יודע מה "דגית", אז נפטרתי ממנה. הוספתי קצת צבעים במקומה, נתתי נפח, ועכשיו לדעתי זה נראה הרבה יותר טוב.

תתק

New member
הפינאלה

*בהודעה הקודמת- לה=לפה. זהו, עכשיו שזה ירד לי מהמצפון אני יכול להמשיך. היה פחות מדי קונטרסט (ניגודיות), הדמות לא מספיק בלטה, אז הוספתי. עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב. זהו, זה הכל. מקווה שעזרתי למי שרצה.

manic_subsidal

New member
הזוי לי הסגנון הזה

שאנשים מתחילים מכתם ובסוף יוצא מזה משהו אני בדרך כלל מקשקש ומוחק יותר מדי פעמים

j i m m y

New member
צריך לדעת איך לבנות פנים ואנטומיה

בשביל להגיע לדברים כאלו מכתם, ובלי קשר- זה לוקח הרבה זמן להגיע לדברים כמו שהוא הגיע אליהם

למעלה