שלום לכולם

• פותח הנושא 1681
  • פורסם בתאריך

1681

New member
שלום לכולם

היי אני חדשה כאן ורציתי לקבל את הבנתכם לגבי שיטה שאני ממש לא מבינה וזה הולך ככה ...הולכים לראיון ואז מקבלים קופי טסט ומחכים שיחזרו אליכם עם תשובות .. במקרה הטוב אתה מקבל תשובה אחרי שבוע ובמקרה הפחות טוב לא מקבל בכלל לא לטוב ולא לרע. אני אסביר... הייתי בראיון במשרד פרסום קטן נתנו לי קופי טסט ואת התשובות שלחתי אחרי יומיים. מאותו רגע עד עכשיו, לא קיבלתי תשובה. כשהתקשרתי אחרי שבועיים כי כבר לא היתה לי סבלנות, המזכירה אמרה שלא צריך כרגע קופירייטר. .. אני בתגובה כמובן אמרתי לה מה??? לפני שבועיים עברתי ראיון וטרם קיבלתי תגובה, אני לפחות רוצה לדעת אם קיבלתם את התשובות כי גם זה יכול לקרות .. היא שמה אותי על המתנה ושוב חזרה ושוב המתנה, בסוף אמרה כן קיבלנו ואני אראה את זה למנהל.. אמרתי טוב. שלחתי במקביל מייל למנהל קריאייטיב לפחות לדעת שזה התקבל והוא שלח לי תגובה כן קיבלנו ואני צריך להראות את למנכ"ל .. אוקיי הסכמתי וכמובן שאני עדין מחכה לתשובה .... אז עצם היום הזה .. כמעט חודש אני שואלת , כמה זמן לוקח להראת את התשובות חמש דקות רק כדי שהוא יהנהן בראש ויגיד סבבה או להגיד לא אני לא מבינה את השיטה הזאת ודרך אגב המנכ"ל לא בחו"ל אז נכון אין לי ניסיון, רק סיימתי את הקורס, אבל עדין זה לא מצדיק את ההתנהגות הזאת למישהו יש תשובה ?

ofcs

New member
אם היה לי שקל על כל פעם.......

ובכן זהו עולם הפרסום, לפעמים הוא קר ומנוכר לפעמים זה מאוד קשה להגיד לא (כן אני יודע שזה נשמע מוזר ואף מפגר) אנחנו לא רוצים/צריכים/מעוניינים (תקיפי את המתאים) בך. כי הרי להציץ דקה ורבע ב3 תסריטים 4 מודעות פרינט ותשדיר רדיו אחד זה המון עבודה חוצפה מצידך אפילו להרים טלפון אחרי שבועיים (זה בציניות אם עוד לא הבנת) אז ביננו יש המון משרדים שלא ממש אוהבים את היוזמה הזאת שנקראת "לתת תשובה אי פעם" ובכל זאת צריך לחכות להזדמנות המתאימה כי היא תבוא אם לא תוותרי מהר מדי , ותמשיכי ליצור (גם אם סיימת את הקורס לפני חמש דקות) דבר אחרון בהחלט (כי באמת אי אפשר בלעדיו) איך אומרים אצלנו "welcome to the club"

אני מניח שאתה כבר יודע את התשובה

זה די דומה לדייט עם בחור. אם אחרי שבועיים לא מגיע טלפון, כנראה שהוא לא מאוד מעוניין. בכל מקרה אתה צודק שזה לא מנומס ואפילו לא מקצועי להתנהג ככה, במיוחד כשכבר התקשרת וביקשת לקבל תשובה ישירה. אני יכול לעודד אותך ולהגיד שכיום היחס האנושי וכל עניין משאבי האנוש במשרדי הפרסום הגדולים הרבה יותר מפותח ממה שהיה בעבר. בניגוד לסיפורי האימה שאולי שמעת, ברוב המשרדים הגדולים והבינוניים תפגוש להפתעתך מנהלי קריאייטיב חביבים, מאירי פנים ואפילו סבלניים. נכון, זה עדיין לא קל להשיג פגישה עם רובם, במיוחד כשאתה בתחילת הדרך, אבל ברגע שנכנסת למשרדם, תקבל יחס של בן אדם. בגלל שציינת שהמשרד שפנית אליו הוא קטן, אני מציע לך לשכוח מהמקרה ולבוא אופטימי ומלא מוטיבציה לראיונות הבאים. שיהיה בהצלחה.

mc80

Member
שבועיים לחכות לטל' מבחור??

מירן, אתה חייב לצאת מהייאוש ומהבטחון העצמי... :)

ophler

New member
מנסיון

זה קורה. לא ממש באותו התחום אבל מבין המקומות (הרבים) ששלחתי להם קו"ח מקום אחד השיב מכתב מודפס בדואר (לא מתאים לנו), מקום אחד חזר בטלפון (החלטנו ביחד שלא מתאים), מקום אחד טלפן ואמר שיתקשרו אלי (ואחרי שבוע כשהתקשרתי ותיזזו אותי בין השלוחות אמרו לי שיחזרו אלי עוד הערב. רשמתי את התאריך), שני מקומות חזרו במייל (לא מתאים). מקום אחד התקשר באותו היום.

למעלה