שלום לכולם

אוופסס

New member
שלום לכולם

נכנסתי בטעות לפורום, וממנו הגעתי לאתר Fly-High ונהנתי מאוד משניהם. כשהייתי קטן, התחלתי לבנות טיסנים קטנים, בניתי טיסן בננה, אבל הפסקתי מסיבות טכניות. כשראיתי את הפורום החלטתי שאולי כדאי לחזור לזה קצת, אבל יש לי "מבול" של שאלות: איפה יש חנות באזור המרכז, שניתן לקבל שם ייעוץ על חלקים שאצטרך כדי להביא את הטיסן למצב כשירות להטסה? יש לי טיסן בננה שלם, אבל אני צריך דלק, פלאג ועוד דברים שאני לא זוכר. גם הכלב שלי אכל לי חצי מהאנטנה שנמצאת על השלט, אז אני לא יודע אם אפשר רק לתקן את זה, או שצריך לקנות שלט חדש? איפה יש מסלול להטסה באזור המרכז, שמטיסים בו ביום שישי, לפני שבת, או בכל יום אחר בשבוע? (מה לעשות שאני שומר שבת). איפה ניתן לקבל הדרכה להטסה של הטיסן בשלבים הראשונים, וכמה זה אמור לעלות? אני גר ביישוב שיש שם שטחים פתוחים, אבל לא מספיק בשביל הטיסן. יש טיסן או מסוק שניתן להטיס, לא בשטח פתוח גדול? (אולי הפיקולו שקראתי עליו אצלכם?) מה ההבדל בין הטסת טיסן למסוק? (בדגמים המיועדים למתחילים). מצטער על ה"הצפה", אבל אני אשמח מאוד אם תענו לי אפילו רק על חלק מהשאלות. בתודה מראש.

hifly

New member
תגובה ארוכה לשאלה ארוכה

טוב...טוב שאתה חוזר לתחביב אדיר זה. אם קראת ב FLYHI במדור מאמרים אז אני מקווה ששמת לב למספר מאמרים המיועדים למתחילים. חנויות במרכז הארץ לא חסרות תיבחר לך אחת הקרובה אליך ושם תוכל למצוא חלקים לבננה. אבל...למה בננה? זהו טיסן שמלמד אותך להטיס רק אם שני ערוצים,לפחות בטח הדגם שלך.היום כבר לומדים על טיסן טרינר עם 4 ערוצים,ומנוע 0.46 (7.5 סמ"ק) את מנוע ה COX אתה יכול לשמור למזכרת מימים עברו.גם השלט 2 ערוצים יהיה מיותר כאן. כדי להתחיל אתה צריך טיסן טרינר,מערכת רדיו פשוטה 4-6 ערוצים,וארגז הטסה,עם סטרטר,חיבור התנעה לפלג,פאוור פאנל או לחילופין אם אין לך אותו זמין,אפשר להשתמש במצבר פנימי בארגז(12 וולט). אתה תצטרך הדרכה של מדריך ,או אם יש לך חבר טיסנאי שמוכן לקחת עליו את המשימה ללמד אותך או יותר נכוןלרענן לך את הזיכרון וגם ללמוד להטיס עם 4 ערוצים שזה שונה מעט מהבננה 2ערוצים. לגבי האנטנה האכולה-קנה חוט נחושת שזור ומצופה בעובי האנטנה ותלחים את החתיכה החסרה.את מקום החיבור בודד בעזרת בידוד מתכווץ. לרשימת מסלולים מלאה לרשימת מדריכים לרשימת חנויות אחרי שתחליט עם אתה רוצה להטיס את הבננה או להתקדם לטרינר,תחזור בשאלות נוספות. בהצלחה אמיר

אוופסס

New member
תודה רבה!

למישהו יש תשובה בקשר למסוקים או טיסנים שניתנים להטסה בשטח פתוח קטן יחסית?

hifly

New member
שטח קטן

בעיקרון מסוקים אפשר להטיס בשטח קטן אבל צריך להיות מנוסה בהטסתם. שטח קטן הוא לא למתחילים. טיסנים חשמלים קטנים PARK FLYERS ניתן להטיס בשטח מצומצם עקב מהירות הטיסה המאד נמוכה של חלק מהם. הבעיה אם אתה רוצה להטיס רק דברים שמתאימים לשטח שלך או להטיס כל דבר. אמיר

למעלה