שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי אור רבני, ואני טיסנאית בקה"ל רמת-גן (במחלקות החופשיים למיניהן). הרבה זמן חיפשתי פורום טיסנאות בעברית, ואף פעם לא חשבתי שהוא יהיה ממש מתחת לאף שלי, ועוד פורום מקצועי למדי... ברכות חמות לכל הטיסנאים שכאן, שמקדישים מזמנם ותורמים לאחרים מהידע והניסיון. רק שאלה אחת לי, עברתי על הדפים האחרונים של הפורום, ולא ראיתי אף הודעה שקשורה לטיסנים חופשיים. האם יש כאן טיסנאים במחלקות החופשיים, ואם כן מדוע אף אחד לא כותב כלום? ושוב- כל הכבוד על הפורום! אור רבני

שלום לך

זה שאין כאן טיסנאים חופשיים זה אומר שהם עוד לא הגיעו לכאן. אז קדימה תפני הנה עוד כמה ותראי שזה עובד! ב.תרשי לי לברך אותך על היותך הטיסנאית האמיתית הראשונה בפורום! בברכה שי קוגלוביץ

hifly

New member
שלום אור

יש כאן נוכחות של טיסנאים חופשים.פשוט הרוב הוא טיסנאי רדיו כרגע. את מוזמנת גם לגלוש באתר שלנו כאן. www.flyhi.org.il

hifly

New member
אתה כבר ותיק כאן אבל איפה עוד

10,000 טיסנאים חופשים שיש בארץ???? הם לא גולשים חופשי באינטרנט? אמיר

תודה לכולכם על התגובות החמות

אשתדל להוסיף עוד טיסנאים מסניף בר"ג לפורום (רובם מטיסים חופשיים) אה... וחוצמזה... אתם מגיעים לתחרות גילשונים (של קה"ל) ב20?

לאמיר ולאור

אמיר לא הגזמנו קצת
10000 מטיסי חופשיים יש אולי 1000 וזו תחזית אופטימית. לאור מהחבר´ה של הפורום הרבה לא יגיעו ליום טיסנאות כי הרבה פה לא חברים בקה"ל, אני מגיע (פשוט יצא שאני גר ממש קרוב אז שווה לבוא).

hifly

New member
במיקרה דיברתי בשבת האחרונה

עם משהו שהוא חבר הקלוב,והוא אמר שיש כמות כזאת של חברים,חופשיסטים בקלוב איני יודע כמה זה נכון אולי הוא הגזים מעט,אבל כניראה שהמיספרים דומים. או יכול להיות שהוא התכון שיש מטיסים חופשים בכמות זה אבל לא כולם חברי הקלוב?? מי יודע? אמיר

יש הרבה יותר...

מאלף טיסנאים חופשיים בקה"ל (אני לא יודעת את המספרים המדויקים...) דר"א - לכולם: מעניין אותי למה טיסנאים לא מצטרפים לקה"ל (אני לא כ"כ מכירה מסגרות רדיו אחרות, אבל בכל זאת) - אשמח לשמוע תגובות

hifly

New member
הויכוח למה טיסנאי הרדיו לא מצטרפים

הוא ותיק יותר מהפורום.דפדפי דף או שנים אחורה ותביני פחות או יותר למה. אם תתמידי להכנס כל יום בטוח תראי כבר ויכוח בנושא. זה עולה בערך פעם בשבוע ותופס עמוד וחצי מהפורום. אמיר

News Flash

אור יש בסה"כ בין 600 ל-700 חברים רשומים בקה"ל-טיסנאות אני יודע שיש סניפים שלא רושמים חניכים שנה ראשונה כחברים ולכן הערכתי את מספר הטיסנאים ב-1000. לאון

נמני

New member
תחרות גלשונים

הי אור!!!!
אני מגיע לתחרות גלשונים נ.ב יש לך ICQ?

למעלה