שלום לכולם :]

שלום לכולם :]

אני יובל קורן... הבת של נורית בנאי קורן... אני מדובבת את אופליה בג'וניפר לי בנ.ל.ס דובבתי המון בד"ש מבסטר בקובי אשל אני לא זוכרת את השם של הדמות אבל במומיה בוידיופילם ובעוד משהו שמה להופ ובדאבי דב די הרבה דברים חמודים להופ =] אז שלום :]

Hawkgirl

New member
הו! הבת של נורית! D:

תמסרי לנורית ד"ש מרותם, זאת עם הדיקציה O: נחמד לדעת שגם את מדבבת O: בת כמה את?

אני פגשתי את נורית והייתה לי פאדיחה

אני פגשתי אותה בחופש הגדול כי הזמינו אותי לנלס. ואיזה חדר הקלטות שאני וחברה שלי היינו צריכות להיות בו עם יפה גבאי היה תפוס בגלל הקורס דיבוב הזה. והצצתי לתוך החדר הזה קצת וראיתי שם ילד , אז לא יודעת איך חשבתי שזו קייטנה. ואיך שיצאתי .. לא יודעת מה קרה.. היא ידעה על זה שאמרתי שזאת קייטנה. והיא בטח חשבה שאני מזלזלת ואמרה לי : " זו ממש לא קייטנה! זה הכי רחוק מקייטנה! זה קורס דיבוב!" ולא כלכך יכלתי להסביר לה שלא הבנתי נכון

היי יובל, מנ'שמע? :)

אני רמי, נעים להכיר. לא יצא לי לפגוש אותך, אבל את אמא שלך בוודאי שפגשתי, והמון! חחחח... אני לא אשכח את תקופת הקורס איתה, היא היתה המדריכה בקבוצה שבה הייתי. ובכלל - נורית היתה בין הראשונים שקיבלו אותי בחיבוק חם לאולפנים, וזאת היתה כניסה נעימה בשבילי לעולם הדיבוב. אני לא שוכח אפילו רגע קטן אחד מהקורס.. היה כיף אדיר :) נורית, אם את רואה את זה - אז ד"ש! (והפרינגלס בטעם בצל, זוכרת? אם יהיה לנו סשן מתישהו אני אביא חחחח)

miaBaby

New member
יובל!!!

תמסרי לאמא שלך ד''ש ממיה ושאני מתגעגעת אליה! בוא'נה, הגנבת אותי בג'וניפר עם הדמות הזו, את עושה אותה פצצה P:

talya22bar

New member
יובל התותחית!

פחחח את קורעת אותי כל פעם שאני רואה ג'וניפר... מתה עלייך! ניפגש באולפן.

חחחיחיח =]

גמאני ראיתי... חח זה מצחיק.. פרק 6 היה מצחיק... ביום רביעי כשאני אבוא אני אשתדל לעשות אתזה יותר טוב :]

נורית:

נורית: לא ידעתי שאיי שם בחלל כל הזמן יושבים כמה מופרעים פריקים של עולם הדיבוב ומנהלים שיחות של מורעלים... מתה עלייכם! מתגעגעת!

עוד דבר.. (סליחה על הטריפל פוסט)

אני בת 13 למי ששאל :] ויש לי להקה ובאחד הקליפים רואים אותי... אז אם מישהו רוצה לראות איך אני ניראת.. חח הינה האתר של הלהקה: http://planetnana.co.il/yuvalsss אורלי קטן כאן היא מוסרת לכם ד"ש וניזכרתי שעשיתי גם את אחות של פרנקלין (הצב הזה) בוידיאופילם עם עמי מנדלמן (האיש עם השפם)

miaBaby

New member
תגידי, את מנגנת על משהו?

בוא'נה סחטיין על ההום-פייג'... ידעתי לפי הגישה שלך בדיבוב שאת בראש טוב ;)

avi 88

New member
היי נורית\יובל =] זה אבי..

זה אבי מהקורס דיבוב מה נשמע?? ולנורית==> בחרתי לעשות את כריס(הילד החבר של סוניק)... בסוניק איקס =] נתראה, אבי!

לאבי 88

אבי שלום , זאת אורלי קטן, אני בביקור אצל נורית בנאי חברתי הטובה,שמחה לדעת שנרשמת לקורס ושנורית חושבת שאתה מוכשר את הפוטנציאל שלך ראיתי באודישן מאחלת לך המון הצלחה אורלי

avi 88

New member
אשמח שתמסרו לאורלי..

אני ממש שמח לראות שאת זוכרת אותי ושהקדשת מזמנך כדי לכתוב לי הודעה. אני ממש נהנה בקורס בזכות המלצתך..=] יום מצוין, אבי!

OrlyNL

New member
אהלן יובל ../images/Emo13.gif

בפעם הראשונה שראיתי את השם שלך רשום בלו"ז של ההקלטות, היה כתוב "יובל בנאי" וחשבתי שזה הסולן של משינה והתלהבתי לאללה

Bar391

New member
שלום יובל ..

את לא מכירה אותי ..וגם אני לא אותך חח אבל הכרתי אותך טיפה דרך השירשור [= נעים להכיר ..אני בר ואני גם מדובבת בנלס..הייתי בקורס אם טליה אז אני לא מכירה את נורית ...אבל לא נורא אני מקווה שיצא לי להכיר אותה [=

למעלה