שלום לכולם!

mc80

Member
מלבד משחק מילים תמונה

אין פה כלום. לא כישרון מיוחד לפי מה שאתה מציג. מה הקלפים רוצים להגיד לנו עליך? אתה צריך לבחור באובייקט אחר, ובעיצוב מטורף שיעשה לכל אחד וואו! בהצלחה.

urilev

New member
לא תפסת.

אני קלף בפרסום כי אני קלף שהוא כרטיס הביקור שלי.

קולמוס

New member
תפסת מרובה לא תפסת

הדבר הכי גרוע שיכול להיות בפרסומאי זה שהוא מבטל את תבונת הציבור (לא הבנתם, אתם לא קהל היעד וכו' וכו'). על אחת כמה וכמה כשאתה בא לפורום שווק ופרסום, מציג דברים לא מלוטשים ולא מקשיב לביקורת עניינית.

urilev

New member
סליחה אם הייתי בוטה.

אשמח לשמוע את דעתך בפירוט. שלך אורי

קולמוס

New member
הכל ברוח טובה :)

אתה יודע להשתמש בפוטושופ ולעשות מעבר צבעים. אבל מה הרעיון? למה נועד הכרטיס או המודעה? מעבר למשחק מילים על ה"לב" מה אתה רוצה לומר? איזו תדמית יש למשחקי קלפים? אם אתה "שולף" פתרונות - יש הרבה דרכים להראות זאת. אם אתה עושה קמפיינים מנצחים אז גם יש צורות שונות להראות זאת. אל תאמר ותראה בדיוק את אותו הדבר.

urilev

New member
שלום קולמוס

זאת פרסומת שבה מופיע כרטיס הביקור שלי. הרעיון הוא שאני קלף בפרסום. כמו שהסברתי ל- mc80. אמשיך להסביר מחר. לילה טוב.

yali

New member
ואני חשבתי שאתה

עוד אורי גלר .. משחק מילים קצת קיצי

nuerenberg

New member
אווופ....מסורבל

אין פה ויכוח. בעולם של תקשורת חזותית, מסרים מהירים, בליל ויז'ואלים, כרטיסי ביקור כמו חול, עצם העובדה שאתה נדרש להסברים, ואף כמעט צעקות (צחקתי) המסר פשוט לא עובר (בטונציה של ח.הכט) על אחת כמה וכמה שמדובר בכרטיס ביקור שלך המסר אמור להיות חד וחלק וברור לכל...אחרת פיספת את MC ואחרים...שהם הלקוחות הפוטנציאלים שלך. תחשוב על זה. יומטוב

shedonYaar

New member
גם לי זה עשה אורי גלר

הקלפים, שעושים ישר קונוטציה של קסם עם האורי הגדול הזה, ישר לוקח לאורי גלר. תברח משם.

אני סבור קצת אחרת

שלום לך! החבר'ה מעלי צודקים, זה נראה עוד כרטיס ביקור שמנסה להיות מעניין, אבל משהו שם מתפספס. אותי זה דווקא זרק למשחקי פוקר או בלק ג'ק ולא לקוסמים או חברים ישנים של מייקל ג'קסון. לדעתי אם אתה רוצה להביע שאיתך זאת היד החזקה או ניצחון בטוח אז עליך לחדד את המסר, שממש לא עובר. כרגע, זה לא ברור והאמת, גם לא מעניין. בכל אופן, בהצלחה!

urilev

New member
תחשוב על האימפקט

-שלום אני אורי לב. -שלום -כרטיס ביקור בבקשה (מושיט את הקלף) -(חיוך)

אורי

אם נכנסת לפה כדי להשוויץ בכרטיס המדליק- אתה רואה שלא ממש הלך לך, אם נכנסת לפה כדי לקבל ביקורת בונה- קיבלת אותה, אם נכנסת לפה להתווכח ולהוכיח שזה שוס עולם- עזוב אותנו באמא'שך. ואם אתה אוהב את הכרטיס ושלם איתו- זה הכי חשוב. כרטיס ביקור לא חייב להיות גאוני, הוא פשוט צריך לבטא את עצמך ולהעביר מסר מסויים, שכפי שבטח שמת לב (אה-ראית? משחק מילים שכזה
) לא ממש עבר... אבל זה משני עבורך אז חפיף. כך או כך שיהיה בהצלחה!

למעלה