שלום לכולם נראה לי שאתם האנשים שיכולים לעזור לי... איזה שם הייתם נותנים לסבון שלא מחליק מהידיים?
ב בראלה New member 20/11/06 #1 שלום לכולם נראה לי שאתם האנשים שיכולים לעזור לי... איזה שם הייתם נותנים לסבון שלא מחליק מהידיים?
א א י ל ה New member 20/11/06 #3 379 <אילה עם רווחים סופרת את מספר המועמדים לקורס קופי שבאים לבקש רעיונות בשדות זרים> <אילה עם רווחים גם משוררת אבל זה כבר לסיפור אחר> <כואב יותר> <שקשור גם למגירות>
379 <אילה עם רווחים סופרת את מספר המועמדים לקורס קופי שבאים לבקש רעיונות בשדות זרים> <אילה עם רווחים גם משוררת אבל זה כבר לסיפור אחר> <כואב יותר> <שקשור גם למגירות>
D Dan_Kap_ Active member 20/11/06 #4 עזרו לאילה לצאת מהמגירה עם רווחים [ העמותה לשיפור ההבחנה בין הפישוק והפיסוק ]
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 20/11/06 #5 בראלה! יש לך בהמשך גם קטע עם סרטון. תיזהרי שלא לעלות עליו. או שנעשה לך ביצפר?
א א המקורית היחידה New member 20/11/06 #7 באמת מוזר בא אחד, עם ניק בלי שיק, ומבקש סבון. לא, כי אני פשוט שמתי לב שעוד לא התפשטת ,ו.. לא מקובל לבקש סבון ככה.
באמת מוזר בא אחד, עם ניק בלי שיק, ומבקש סבון. לא, כי אני פשוט שמתי לב שעוד לא התפשטת ,ו.. לא מקובל לבקש סבון ככה.