שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם שמי אושרי אחד מהבעלים של חנות הסקיטבורד סטריט מאשין בת"א לאחרונה הגיעו אלי תלונות על כך שישנם משתמשים בפורום אשר מביעים דעה ומתחזים כחלק או כעובדים אצלנו בחנות כמו כן הבנתי כי משתמשים אלו לפעמים פוגעים או מביעים את דעתם בצורה קיצונית אני יודע ומבין כי פורום נועד בכדי ש משתמשים יוכלו להביע את דעתם האישית בנושאים שונים אבל חשוב לי שתדעו כי "לחנות סטריט מאשין עצמה ולהנהלה ולעובדים עצמם אין שום קשר למה שתשתמשים אלו כותבים או מביעים פה" אנחנו כולם סקיטרים פה בחנות ובחיים לא נאמר משהו רע על סקיטבורד בכול צורה שהיא אנחנו אכן תורמים ונמשיך לתרום לסקיטבורד בישראל כול עוד אנחנו קימים ונושמים סקיטבורד זה מה שמאחד אותנו הסקיטרים ומה שמהווה לנו סיבה לקום בבוקר ואין שום סיבה שצריך לריב בגללה איזה חנות הכי טובה ואיזה גוף תורם יותר העיקר שיהיו מעשים אשר יתרמו לענף הסקיטבורד בישראל ואני יודע אישית שאנחנו נעשה כול מה שבאפשרותנו בשביל שהסצנה בארץ תגדל ובשביל סקיטרים בישראל אז לכול המתחזים למינהם כאלו שעובדים בחנות , וכאלו אלו שעבדו בסטריט מאשין בעבר, טימניקים , חברים , חברות ,וסתם כאלו שאוהבים אותנו ולוקחים חלק במה שהחנות מייצגת ועושה אני מבקש ממכם להביע דעותיכם בצורה רכה יותר גם אם לפעמים תגובות של אחרים מעצבנות אתכם אין שום צורך בהשמצות או לרדת לרמה נמוכה תכבדו אחד את השני כולנו סקיטרים אחרי הכול וזה מה שחשוב סקיטבורד אנחנו כולכך אוהבים אתכם אך לפעמים הרצון הטוב שלכם לעזור לתרום ולפרסם ארועים יוצא מכלל שליטה אז שוב בבקשה לכול אלו שאוהבים ותומכים במה שסטריט מאשין עושים בוא נעשה הכול באהבה לסקיטבורד ולא נשכח שצריך לכבד כול סקיטר וכול גורם או גוף אשר תורם לסקיטבורד בארץ עם יותר ועם פחות זה מה שחשוב בסוף היום בהצלחה

YaZeR69

New member
../images/Emo45.gif

כבר קשה להאמין עם זה אושרי האמיתי כי היום כל אחד אומר את זה =/

Nollie69Flip

New member
תכלס...

איך יש לו כח לפתוח 100 אימיילים ויוזרים באותו חודש רק בשביל זה, אני לא מבין...

Nollie69Flip

New member
כן, אני יודע...

בדיוק כשחזרתי הביתה עמדתי לשנות את זה אבל הלכתי לישון ושכחתי מזה... עכשיו שיניתי את זה...

Nollie69Flip

New member
"מי שמדבר"

יש לי כולה שתי יוזרים בתפוז יא מכוער ובאחד מהם בכלל ולא השתמשתי... יש לי את Nollie69Flip ואת Sabbra Cadabra... יותר מאלה אין לי עוד יוזרים...

yarinigaaa

New member
לא אני כתבתי פשוט חבר שלי יושן אצלי

אז הוא כתב את זה לא אני סליחה, חבר לך לישון כבר אוף איתך

למעלה