שלום לכולם..

Yozem55

New member
שלום לכולם..

אפשר את כל הפרקים של המורדים עם תרגום להורדה? :] או לפחות תקצירים עד פרק 100 אני התחלתי לראות עכשיו בג'טיקס אבל הם בפרק מאה כבר ואני לא ממש מעודכן.. הא ונעים להכיר,

Ortal D

New member
חח טוב שנזכרת....

איזה מזל שיש שידורים חוזרים אה..?!
בקשר למה ששאלת, את הפרקים אפשר להשיג אבל תרגום יהיה קצת מסובך...

Yozem55

New member
כן מזל.. ../images/Emo6.gif

מה את צוחקת עלי או משהו שאי אפשר להשיג? מאיפה אני אמור לדעת ארגנטינאית? (זה ספרדית נכון? או פורטוגדזית? אין לי מושג
) לפחות תקצירים? יש מושג האם הם מתכוונים להתחיל לשדר מחדש מפרק 1?

Yozem55

New member
נ''ב שמתי לב את וטלנובולות ארגנטינא

ארגנטינאיות זה צמד חמד

Ortal D

New member
חחחח לא בדיוק ת'אמת...

רק הטלנובלות שגדלתי עליהן - קטנטנות המורדים ופלוריסיינטה.. עכשיו אין כבר מה לראות, אז חזרתי לשידורים החוזרים של המורדים
תקצירים לא יעזרו לך במיוחד והשפה זו ספרדית לא ארגנטינאית אגב
ואין תרגומים לסדרה, רק לסרט. צריך שאנשים יתרגמו, אבל לאף אחד אין כל כך זמן לזה... אבל אולי נשב על זה פעם, מי יודע...

Yozem55

New member
מצאתי תקצירים.. אבל זה לא עוזר ממש

כמה פרקים יש לתוכנית?

PRINCESS GINA

New member
מה אתה צריך תרגום???../images/Emo6.gif

רואים שאין לך רקע אהה...?! חחח...מגיל 5 אני יודעת ספרדית שוטפת בזכות קטנטנות כמובן...אז המורדים זה כבר ממש פיס אוף קייק
רוצה שאני יתרגם לך?

Yozem55

New member
הא חח

את מאלה שראו את זה כל יום את כל השידורים החוזרים וזה? כמו אחותי :p נו מה אני אעשהההההההה אני רוצה לראות המורדים זה דבר אדיר אבל הם פרק מאה ואני רק פרק 1 האמת שראיתי רופף את כל הסידרה אבל זה היה כשהיעיתי קטן ולא הבנתי כלום נ'''ב הודעה זאת יצאה סתומה רצח אני עיף

Ortal D

New member
חחחח בסדר אתה חדש בעניין

אז הגיוני שאתה לא יודע ספרדית אגב, אתה מודע לעובדה שזו העונה השניה נכון? זה פרק 100 בעונה השניה אבל לפני זה הייתה העונה הראשונה, בעלת 139 פרקים.. ככה שבתאכלס אתה בפרק 240.. ראית את העונה הראשונה בכלל..?

Yozem55

New member
היה איזה משהו עם איזה מסדר מפחיד

שאוכל אנשים והם רצו את מרקוס ומנואל הלך במקומו והם תפסו אותו והביאו לו מכות אני זוכר חלק הייתי קטן

Ortal D

New member
חחחחחחחחחח כן וזו אחת הסיבות

שהחליטו שהטלנובלה לא חינוכית ורצו להוריד אותה

למעלה