שלום לכולם

Evil Pig

New member
שלום לכולם

אהלן, יש לי 3 שאלות 1. היה לי "צו ראשון" לפני כמה חודשים וקיבלתי פרופיל 97, בנתיים התפתחה לה בעיה בברך שבעיקרון אמורה להוריד לי פרופיל. איך ומתי אני אמור להודיע לצבא על הבעיה, מה אני צריך לשלוח להם כדי "להוכיח" להם שיש לי בעיה אמיתיתי בברך שמצריכה הורדת פרופיל ולא סתם מנסה להשתמט. 2. ושמעתי איזו שמועה שאם אני בן יחיד, אבל לא שאני הילד היחיד של ההורים שלי, אלא פשוט יש לי רק אחיות, גם אז יש לי זכות לבקש שירות צבאי תומך לחימה או משהו כזה < יעני להיות ג'ובניק > ולא להיות לוחם, האם הדבר הזה נכון? 3. אם אמא שלי נכה ואני אפנה לת"ש ואגיד שאני צריך לעזור בבית ושאני צריך להיות קל"ב זה טיעון מספיק או שהם לא יקבלו אותו? תודה מראש דורון

P a z i T 2

New member
כמה תשובות

1. תביא להם את כל המסמכים ובדיקות שעשו לך בקשר לבעיה שהתפתחה.. הם בדרך כלל לא לוקחים אחריות על כאלה דברים אז אם יש צורך יורידו את הפרופיל. 2. זה לא נכון, כל עוד יש לך אחים אז אתה יכול לשרת בקרבי. 3. אתה יכול ללהגיד להם שאמא שלך נכה.. ברוב המקרים הם צריכים ממש הוכחות. יש לי שכן שאמא שלו חולה והוא אמר את זה ועשו להם ביקור פתע בבית ב8 בבוקר (בלי שהם ידעו) כדי לבדוק אמינות ועד כמה המצב גרוע, הוא קיבל הקלות ת"ש והוא לא יהיה בקרבי. מקווה שעזרתי.

למעלה