שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני קוראת סמויה פה ולדעתי כבר נחשפתי פעם אחת... ואני אפילו חייבת לכם מתכון לפחזניות
אני רוצה להעזר בכם הפעם... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני צריכה מתכון לקינוח קל, פרווה ושאפשר לקחת אותו בקופסה או משהו כשעה וחצי נסיעה באוטובוס... יש חיה כזאת? תודה מראש.

pirge

New member
אגסים ביין.

אגסים ביין קינמון וסוכר אגסים קטנים מקלפים ומשאירים את העוקץ. מניחים בתבנית יוצקים 3 כוסות יין אדום יבש אפשר את כל הבקבוק מוסיפים כוס סוכר מקל וניל מוסיפים גם קינמון וציפורן לטעם מכסים היטב בניר כסף. אופים בחום 180 כשעה. מדי פעם יוצקים את הרוטב על האגסים תהנו.

pirge

New member
תפוחים בציפוי שטרוייזל

08:11 | 08/04/05 תפוחים אפויים עם שטרוייזל חמאהו pirge ו קינוח תפוחים ופירוריםו pirge / מתכונים ו 15:49 | 31/12/04 14:04 | 14/11/04 תפוחים מבושלים עם שטרוייזלו pirge ו לבשל 8 או יותר תפוחי עץ קלופים חתוכים לרבעים בסיר. להוסיף לסיר 2 כפות סילאן+רבע כוס סוכר חום+כפית קינמון+כפית מיץ לימון לבשל 20 דקות ולערבב מדי פעם. להוציא ולסדר בכלים אישיים. לפירורים: 100 ג' חמאה 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח או עם 1/3 כפית אבקת אפיה לשטח ולאפות על ניר אפיה, עד לצבע זהוב חומי. לקרר. לפורר. את הפירורים לזרות על התפוחים החמים. לפזר מעל אגוזים קלויים גרוסים.

pirge

New member
כדורי שוקולד פרווה

כדורי שוקולד –פרווה 33 כדורים מקור:פירגה 150 גרם מרגרינה בלי חלב - רכה 20 בסקויטים "פתי בר" כוס קוקוס------- ואם לא אוהבים קוקוס-אז להוסיף עוד 10 בסקויטים "פתי-בר" 4 כפות מים מהברז 2 כפות מלאות קקאו 2\1 כוס סוכר שמים בסיר קטן את המים, הקקאו והסוכר ובוחשים כל הזמן עד שיהיה נוזלי וחלק מורידים ללהבה הכי קטנה וממיסים בבחישה את המרגרינה. כשהמרגרינה נמסה מוסיפים לסיר את הבסקוויטים והקוקוס. אפשר לשלב אגוזים וצימוקים וכו'...... ללוש מיד בצק ולעשות 33 כדורים. לגלגל בסוכריות או קוקוס או פתיתי שוקולד. להניח בספלוני ניר. לשמור במקרר. תהנו. לא צריך מקרר .

pirge

New member
מאפינס שוקולד אפוי עם קובית שוקולד

מאפינס כושים בקובית שוקולד מקור:פירגה כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה לא חובה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים לערבב הכל ביחד. להכין 24 מאפינס -- עדיף בתבניות סיליקון להניח קובית שוקולד על כל מאפינס לפני האפיה. לקרר היטב לפני שמוציאים מהתבניות. לשים בספלוני ניר ולצקת בזהירות מהקרם. לשמור במקרר עד לנסיעה. ציפוי: שמנת מתוקה להרתיח עד לסף רתיחה ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר בקוביות לצקת חם על העוגות החמות. אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות.

וואו תודה פירגה../images/Emo140.gif

כרגיל הכל אצלך נשמע ונראה מעולה. אני חושבת שאלך על המאפינס כי בנינו, מי לא אוהב שוקולד? אני לוקחת את זה לסוג של אממ... מסיבה אפשר לקרוא לזה אז משהו בטעם שוקולד הולך הכי טוב. כדורי שוקולד לא נהיים נורא רכים מחוץ למקרר? שוב, תודה

pirge

New member
דבש, המאפינס יהיו הצלחה מובטחת. לגב

לגבי הכדורים,הם לא רטובים. אפשר להחזיק אותם בחוץ ללא קירור. העיקר,שיהיה מוצלח וכייפי . בהצלחה. תהנו.

pirge

New member
חטיפי בישקוטים

בישקוטי בלי שומן מלא כל טוב מקור:פירגה ח ד ש 3 כוסות קמח רגיל בלי אבקת אפיה כפית קינמון לפי טעם אישי כוס שוקולד צ'יפס 2\1 כוס צימוקים כהים קטנים או כתחליף 8 תמרים מיובשים קצוצים. 2\1 כוס אגוזים שבורים קטן 2 שקיות סוכר וניל 2\1 כוס סוכר חום 2 ביצים שלמות 4\1 כוס סילאן 2 כפות יין או ליקר מכל סוג ללוש ולחלק ל-3 לשמן היטב את הידיים וליצור מכל חלק נקניק. להניח על ניר אפיה בתבנית גדולה לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות ולאפות 20 דקות. להוציא ולחתוך לפרוסות עד הסוף.יש להיעזר בסכין חדה. להוריד חום ל-100 מעלות. להחזיר לאפיה ל-15 דקות. לקרר היטב ולפרוס לפי הסימנים. לשמור בקופסה סגורה. תהנו.

למעלה