שלום לכולם!!!

טל של 4

New member
שלום לכולם!!!

חייבת לעדכן אתכם. הלכנו היום לטיפת חלב עם הקטנות, רוני שוקלת 9.100 ועומר 8.700 .לכבוד בדיקת ההתפתחות עומר התיישבה היום לראשונה לבד בחדר ההמתנה ואחר הצהריים רוני אמרה לי ביי ביי כשהלכה לטיול שתיהן כבר עושות ביי ביי עם היד אבל היום היא אמרה את זה. אתמול רוני אמרה לראשונה בובה… אני ממש בשוק הן מתחילות לדבר מילים!!! מתה עליהן כל יום משהו חדש

הי טל, איזה כיף!

לשמוע את המילים הראשונות. איזה אושר! ושזה יקרה בדיוק בבדיקת התתפתחות - אין מקום טוב מזה להשווצות.

היי טל , את כ"כ חסרה פה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע על ההתפתחות המופלאה , כל יום משהו חדש. גם לנו יש מחר טיפת חלב, יש איזה מבחן לגיל חצי שנה שאנחנו צריכים להתכונן אליו ?
ואגב, לגבי הדיל של בזק - צריך להתקשר ל-199 ולשאול לגבי הדיל - חופשי חודשי - לגלישה באינטרנט. משלמים סכום קבוע של 100 ש"ח לחודש וזה כולל את כל פעימות המונה של זמן הגלישה ולא כולל את התשלום הקבוע לחברת האינטרנט דרכה את גולשת

nonana

New member
היי טל איזה כייף לשמוע

כל הכבוד לעומר על - הרצון שלה להראות כמה היא מתפתחת יפה (תגידי אמרת לה משהו שדוקא בטיפת חלב החליטה לתת את השואו?
). וכל הכבוד לרוני על השיחות נפש שהיא מפתחת. סחתיין את רק שלושה ימים בבית והבנות פורחות- חח טל.

rotrot

New member
טל איזה יופי!!! ../images/Emo6.gif

זה השלב שבו הן מתחילות לעשות קפיצות משמעותיות בהתפתחות שלהן... אני כ"כ שמחה בשבילך!!!! רק עכשיו יצא לי לדפדף אחורנית ולקרוא הודעות ישנות.. בכל מקרה לגבי סיום עבודתך - רציתי לומר לך שאני בטוחה שזה פתח להזדמנויות אחרות וחוויות חדשות, תנצלי את הזמן שיש לך בינתיים בינתיים להתפנן ולעשות דברים שלא הספקת (כמו לישון...) אנחנו פה בפורום תמיד... בהצלחה!

רז2

New member
איזה יופי, איזה כיף ונחת!!!

מנסות להרשים בטיפת חלב הא?! גיל מדהים, שרק תמשיכי להנות מהן.

טלוש רק עכשיו ראיתי את ההודעה מה

שמחייב שוב ב
לכל אחת מהמוצלחות בבנות עומר ורוני המקסימות כל הכבוד איזה אושר ושמחה בכל יום הפתעה חדשה

קרנושה

New member
איזה יופי טליייייייייייייי../images/Emo24.gif

כל שלב בעצמאות שלהם זה דבר ענק-זאת חוויה!! מברכת את עומר ורוני ושולחת ים של |נשיקות| לבונבונות.....

למעלה