שלום לכולם...

צפרדעית

New member
שלום לכולם...

אז הנה אני פה <אחרי משבר וירטואלי קשה> המחשב שלי אמנם מקרטע, אבל בהחלט חי. אתמול הייתי בביקורת לאחר ניתוח, ואני חייבת לציין שאני מחלימה במהרה הצלקות כבר לא מזוויעות (חוץ מאזור הפורט), והכאבים כבר ניראים לי כמו אפיזודה ישנה... אתמול נשקלתי לראשונה לאחר הניתוח אצל הדיאטנית <למרות שכבר ניסיתי יומיים לפני את המשקל בבית> ואני יכולה לדווח על 6 ק"ג ירידה. אני עדיין <ולמשך החודש הקרוב> על כלכלת בלנדר אבל נהנת מכל ביס וביס... ואללה, עשיתי את זה <הניתוח> (אני עוד בתקופת ההפנמה) צפרדעית

כל הכבוד חברה שלי../images/Emo140.gif

כבר הצלחת להפרד מ6 קילו!!!!!!!! פשוט נפלא. הלוואי ושאר הקילואים החברים יצטרפו במהרה. את חדורת אמונה ותקווה ואני משוכנע שאת הולכת להצליח ובגדול. נשיקה וחיבוק ענקון

sure16

New member
הי צפרדעית!ברוכה הבאה../images/Emo105.gif../images/Emo39.gif

כייף לראות שאת בסדר ואפילו ירדת במשקל.איזה יופי לך! אני מקוה שנתראה בקרוב ואז נשמע ונראה יותר. ביי והרבה אושר שרה

jazmin40

New member
שמחה לשמוע אותך../images/Emo6.gif

היי צפרדעית שלחתי לך אימייל היום, מקווה שקבלת אותו כל הכבוד על החלמתך

ברורי

New member
היי צפרדעית חמודה../images/Emo24.gif

כה לחי וכן ירבו הירידות את כבר בדרך הנכונה

נושנושי

New member
היי ../images/Emo105.gif

אני שמחה שהניתוח כבר מאחורייך בהצלחה בדרכך החדשה 6 קילו וואווווווווווו איזה יופי ירידה מהירה מאוד חכי חכי כשתתחילי לקבל את המחמאות זה יתן לך תאבון לא תאבון לאכול אלא תאבון להמשיך בירידה בהצלחה בהמשך נשיקות וחיבוקים נושנושי-קיצורית-אורנית

lir42

New member
../images/Emo105.gifית יקרה

כל הכבוד... 6 קילו זה נהדר... וזאת רק ההתחלה מקווה לראותך מחר... שלך לירי

יופי ../images/Emo105.gifית........./images/Emo45.gifהמשיכי

להנות מהגרבר............ והמשך ירידה מהנה..... אורית

רוייקו

New member
צפרדעית.. הפורט עוד יכאב כמה שבועות

והכאבים בחלל הבטן אמורים לשכוח כבר בשבוע השני שאחרי הניתוח, בד"כ. הירידה בשבועיים הראשונים הם יותר נוזלים שעוזבים את הגוף. חשוב מאוד לשמור על דיאטה רצינית כי התהליך בעצם מתחיל רק כחודש אחרי הניתוח, בעת שמגבילים את המנותח עוד, על ידי סגירת הטבעת. המשך הצלחה רוייקו

צפרדעית

New member
ד"ר הלפרין אמר לי

שפחות משלושה חודשים אין לי בכלל מה לחשוב על ניפוח... כעיקרון, כמעט ואין לי כאבים <רק אזור הפורט עוד רגיש> אבל נוצרה לי תופעה מוזרה... אזור הפורט התחיל להכחיל לי אני מתכוונת לחכות כמה ימים, ואם זה לא יסתדר לפנות ליעוץ רפואי

רוייקו

New member
איזור הפורט אמור להירפות ולהראות

פחות אדום ויותר בהיר, עם הזמן.. וואי כמה חרוזים היו במישפט.. אני יודע שאיזור הפורט מאוד מגורה וכואב במשך השבועיים הראשונים ואף להמשך אותו המצב אפילו חודש.

amnon_p

New member
היי צפרדעית.

כל הכבוד. המשיכי כך. הכאבים, הרגישות והסמנים הכחולים ייעלמו בקרוב ותרגישי מצויין. המשיכי כך. אמנון.

למעלה