שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי עכשיו שבוע חופש והחלטתי שהגיע הזמן שאני אוריד קצת שירים למחשב.. אבל הבעיה העיקרית שלי שאני לא כל כך מכיר שמות של שירים טובים. אני בטוח שאתם יודעים הרבה יותר טוב ממני ואשמח אם כל אחד ימליץ לי על שיר או שניים ולא משנה מאיזה סוג של מוזיקה. תודה.

SMILE 4 NOTHING

New member
מה רק שניים?../images/Emo12.gif

זה יהיה קשה... טוב אז- בגלל שלאחרונה (לצערי הרב,רק לאחרונה...)התוודעתי ללהקה מדהימה בשם קינג קרימזון,אז אני ימליץ לך על שיר אחד שלה- LADIES ON THE ROAD ושיר אחד של הלהקה האהובה עלי בעולם-פינק פלויד- NOBODY HOME תהנה! :)

epitaph

New member
את מודעת לעובדה...

ש Ladies on the Road של קרימזון זה שיר די שובניסטי? :) אני אמליץ על עוד שני שירים,האחד גם של קרימזון... King Crimson - Fallen Angel Genesis - Dancing with the Moonlit Knight

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,שמתי לב.....

באמת שיר שובניסטי.אבל כבר התרגלתי לכל זה.כי אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם,זה JUST LIKE A WOMAN של דילן,וזה שיר כ"כ שובניסטי!!!שזה מזה עצבן אותי בהתחלה,והיה לי דיון אידיאולוגי עם עצמי,אם להמשיך להקשיב לשיר,אבל מה לעשות...הוא כ"כ מדהים!שעזבתי רעיונות על שוביניזם ובלה,בלה...כבר לא שמה על זה,העיקר שהשיר יפה...
קפיש?

Whiplash

New member
yes

אם אתה אוהב להקות כאלה אז תישמע גם את yes וpink floyd אתה בטח מכיר

SMILE 4 NOTHING

New member
אוקיי,תודה,אבל אני בת....

ואת פינק פלויד אני מכירה ברוך השם....אבל תודה על יס בכל זאת,ואני באמת כבר מזמן צריכה לשמוע אותם באופן קצת יותר רציני. ושוב-תודה!

trinity triple

New member
באמת קשה לבחור רק שניים...

אני אתן לך את שני השירים הבאים שיתנגנו לי בויאמפ.. רגע, רגע, נחכה שיתחיל שיר... אההה, איזה יופי..טוב tori amos - smells like teen spirit כן, כן זה שיר של נירוונה, אבל טורי (והקול המדהים שלה!) עושה לזה ביצוע איטי עם הפסנתר.. זה מדהים! עכשיו אני אשמע אותו, נחכה שהוא יגמר..((:) טוף, נגמר... השיר הבא הוא- אוי, איזה שיר חמוד..:) randy newman - short people ואני חייבת, חייבת עוד אחד כי זה יהיה פשע אם אני לא אזכיר אותו- דייויד ברוזה - יהיה טוב קצת קיצ´י, קצת חרוש, אבל עושה טוב על הלב.. ממלא תקווה ..:) זהו, אחח, הייתי יכולה להמשיך לנצח.. מקווה שהם ימצאו חן בעינייך. טריניטי.

אישית, אם כבר מדברים על קאברים של

טורי אמוס, אני מעדיף את הקאבר ל-LOVE SONG של הקיור. ואם מדברים על קאברים לנירוונה, אני מעדיף את גירסת הדאנס של SMELLS LIKE TEEN SPIRIT, הרבה יותר מתאימה. אבל זו רק דעתי האישית :)

Charlotte

New member
../images/Emo6.gif

*תמיד מוכנה להמליץ* ash- girl from mars muse- unintended ואפשר עוד אחד אחרון?? jj72- october swimmer טוב.. למה עוד יכולתם לצפות ממני??

ZIGFINGER

New member
שארלוט יקירתי

האם השיר "57" של biffy clyro אומר לך משהו? אם לא , חבל מאוד. תנסי - אני בטוח שלא תתאכזבי...

scarlet moon

New member
שירים מומלצים

כן-- כמו שאמרו, זה בהחלט קשה להמליץ רק על שני שירים- אבל הנה כמה שאני אוהבת במיוחד, בסגנונות שונים- ON MY OWN- LEA SALONGA I´VE HAD THE TIME OF MT LIFE - DIRTY DANCING HELLO- LIONEL RICHI TOTAL ECLIPSE OF THE HEART- BONNIE TYLER FIRST WE TAKE MANHATTAN- JENNIFER WARNES מממ... טוב, הרשימה עוד ארוכה, אבל נעצור כאן! תהנה... סקרלט

תודה רבה לכולכם..

לא ציפיתי לכזאת עזרה. כנראה שממש נחמדים פה.. שירים אחלה, רק חבל שחלק נכבד מהם לא יכלתי להוריד בגלל הקאזה המאפנה שלי.. למשל לפי קאזה להקת KING KRIMZON בכלל לא קיימת.. אשמח לקבל עוד המלצות שלכם, ושוב המון

epitaph

New member
אמממ...היא קיימת שם...

פשוט לא כתבת נכון,נסה לכתוב King Crimson

צודק..

עכשיו שחיפשתי עם השם הנכון כמו שאמרת הקאזה כן מכירה בהם.. רק חבל שלא מצאתי את השירים שלהם שהמלצתם לי עליהם

v@

New member
תכנה טובה להורדת שירים

עזוב את הקאזה בשביל mp3 הדבר הכי טוב שיש זה audio galaxy תוריד מ - wwww.audiogalaxy.com

Whiplash

New member
הכול

Led Zepplin הכול כול מה שאתה מוצא שלהם גם PINK fLOYD גם כול מה שאתה מוצא שלהם אבל אם אתה יכול לתת כיוון של סוג של מוסיקה זה יצמצם את אפשרויות כי המון להקות ושירים מעולים

~*~gaL

New member
...

Bush - Letting The Cables Sleep Radiohead - Street Spirit (Fade Out) תהנה!

v@

New member
אם כבר שיר, אז שיהיה אינסטרומנטל

תתפלא לדעת כמה מוזיקה אינסטרומנטלית ללא מילים יכולה להיות טובה ועדיפה (ברוב המקרים לטעמי ) מאשר שירים. הייתי יכול להמליץ לך על כל 40 שעות האינסטרומנטלים שיש לי לי במחשב אבל מאחר שביקשת רק שניים.... 1.Liquid tension experiment - Freedom of speech 2.chick corea- eternal child מבטיח לך שלא תתאכזב. הראשון הוא מכיוון של רוק פרוגרסיבי של הרכב שמורכב מהנגנים של dream theatre השני הוא יצירה של ה מלחין/פסנתרן אחד ההכי גדול אם לא הגדול שבהם שקיים בתחום הג´אז כיום ובכלל...

למעלה