שלום לכולם..

UriShel

New member
שלום לכולם..

היה לי ויכוח עם חבר, כי הוא אמר לי שבפרק האחרון של המומינים בעצם מגלים שהכל היה הזייה של סנופקין.. זה אמיתי??

NecroSight

New member
באמת גם אני שמעתי על זה,אני לא מבין

למה הם עשו את זה?? דפקו להרבה אנשים את הילדות(ואני אחד מהם) אני פשוט לא מאמין שהם יכלו לעשות כזה דבר!

UriShel

New member
אמא'שך עיוורת..

תכתבו את זה קצת יותר בולט ככה שיראו!

blond ambition

New member
הלו, לא באלימות

יותר בולט מזה זה באמת לא יכול להיות. למה סתם להיות בוטה ולא נחמד? סופ"ש נעים

NecroSight

New member
הוא זה שהיה בוטה פה וישר התחיל עם

ה"שניכם עוורים"...גועל נפש

Witchcrafts

New member
ובכן,

נצא מנקודת ההנחה שהוא אכן התכוון לפגוע ברגשותיכם ולהשמיץ אתכם - למה להחזיר? בשביל מה לרדת לרמה שלו? לא יותר פשוט להראות איפוק? שנית, הפורום הזה "סבל" (ועודנו, מסתבר) מהמון שרשורים הקשורים לנושא המדובר. ציפינו שהמאמר יפתור בעיה זו; אך מדי פעם יש מקרים, המ, יוצאי דופן. נסו להבין את הצד של הגולשים (ויש לכם מזל שטל, "B o N u s", עדיין לא הגיב כאן). בכל אופן, אני בטוחה שניר לא התכוון להעליב אתכם וכיו"ב, אלא סה"כ הביע את התסכול שלו בצורה הזו - במיוחד לאור העובדה שהתשובה לשאלתכם מתנוססת באותיות קידוש לבנה. באשר למפגש - עדיין לא ידוע. כנראה שיהיה בחנוכה (...או במילניום הקרוב). ברוכים הבאים?

שוב הגלגל חוזר אחורה......

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1362&a=73781&c=7545&sc=0&ssc=0 כנסו לפה אוו למשפט הגדול למעלה "לא היה ולא נברא מעולם פרק שבו סנופקין מתעורר מחלום! כל הפרטים - כאן"

Simbelmyne

New member
רגע אחד! ../images/Emo195.gif

מה הזיה? מה ז"א? כל הסדרה זאת הזיה או פרק ספציפי? שלא ידפקו גם לי את הילדות!

B o N u s

New member
לא זה לא קרה :)

*מנסה להיות נחמד* הפרק האחרון הוא ממלכת הזהב. ראיתי אותו ולא היה דבר כזה בנוסף שלחו מייל ליוצרים והם לא יודעים על דבר כזה בנוסף טובה ינסון גם היא לא כתבה סיפור שדומה/זה. ככה שזה לא נכון D-:

למעלה