שלום לכולם...

° זואי °

New member
יודעת

אצלינו, אנחנו מתחלקים בהוצאות. אין מזונות. כל חודש, מסכמת כמה הוצאתי אקסטרא על הילדים (לא כולל מחיה, כי הרי גם חיים אצלו לפעמים). עם החוגים, עם הביגוד, עם הב"ס, ספרי לימוד וכזה, עם הטיפולים הרפואיים והתרופות וכו', עם ההסעות לב"ס והכרטיסיות... לא יוצא יותר מ 1000 ש"ח לשניהם לחודש... לעיתים רחוקות זה יוצא עוד איזה 200 ש"ח. לא חושבת ש 1000 ש"ח לילד זאת חוצפה. אבל זאת אני מותר לך לחשוב אחרת.

נו...כשאת מדיגה...אני מבינה../images/Emo13.gif

עכשיו... את עונת לכותב...אבל לא קוראת אותו לגמרי. את מגיבה לכותב...אבל לא מתייחסת אליו ספציצית. שזה בסדר לי בעיקרון,אבל... תכתבי לו זה בגופה של התגוביה שלך. אפילו אני הוטעתי

מיקי 43

New member
הדוגמא שלך לא בסדר

את מציינת שהוא משלם 3000 ש'ח ושהיא מרוויחה 4500 ש'ח אבל את לא מציינת כמה הוא מרויח אולי הוא משלם חמישים אחוז משכרו או יותר את יודעת מה גם עם נשאר עם 4000 ש'ח שכר דירה צריך? חשבונות צריך? אוכל צריך ? לקחת את הילדים איליו ולהאכיל אותם צריך? לקנות לילד משהו מפעם לפעם ללאקשר למזונות צריך ? איפה לבנות חיים מחדש? איפה להתלבש לא דיברתי על רכב ואני רוצה לתת לך דוגמא אני עם 7500 ש'ח פירנסתי מישפחה בת 7 נפשות ולא חסר בביית כלום נכון לא היו מותרות אז לכן הדוגמא שלך לא בסדר

זו הדוגמא שאני רואה הכי מקרוב

הוא עובד מדינה (ובמקביל מנהל איזה עסק מהבית), מתחמק מהמזונות, משלם מה שבא לו ומתי שבא לו היא חייבת לרדוף אחריו וזה לא עוזר, והוא חייב כ- 40000 ש"ח מזונות כי יש חודשים שבכלל לא שילם וחודשים ששילם רק חלק ועוד דבר, כשאמרתי 3000 ש"ח, אזזה מה שהוא משלם כשמשמלם, אך זה מתחת לסכום שנקבע ואני שוב אומרת, צריך לחשוב קודם על הילדים

מצוטטת

New member
אגב לראות מקרוב....

הדוגמא של לראות צריכה ל'יות בשם ההדדיות........ ואז ממקום כזה אוטומטיקליייי טובת הילדים {יכולה} מתקיימת....... אבל זה רק אחרי ואם זה הדדי
ככה זה ל~דעתי~

שלי 9

New member
ע"פ מה שאני קוראת משהו בחלוקת

המשאבים נשמע מאוד לא הגיוני וצודק, למה ויתרת על הבית ותכולתו וגם על המכונית? למה לא התחלקתם חצי חצי? למה לא הגעתם לאיזשהו הסדר שלא יקפח אותך? על המזונות אני לא מדברת כי אם יש לך ארבעה ילדים 5000 ש"ח זה בכלל לא הרבה (1250 ש"ח לכל ילד ,שזה לטעמי אפילו מעט מאוד) חלוקת הרכוש צורמת ונראית מאוד לא הוגנת..

שלי 9

New member
אחרי שכתבתי את דבריי קראתי

פעם נוספת את דבריך והבנתי שההסכם נחתם מתוך תקווה שלא ימומש ,מה שמסביר את הנאיביות שמאפיינת אותו..לכן השאלות שלי לא ממש רלוונטיות..

° זואי °

New member
אני חושבת שקצת כן וקצת לא

חושבת שלא היית צריך לותר על כל הרכוש. יכלתם לחלק חצי חצי ולהגדיר שבזמן שהילדים עוד קטנים הם יתגוררו בבית וישתמשו ברכב. ואחרי שיסתיים השימוש, זה ימכר ותתחלקו חצי חצי בכסף. חושבת גם ש5000 ש"ח זה סכום סביר אם מתחשבים במספר הילדים אבל (אבל גדול) זה במידה וזה משהו שאתה יכול להרשות לעצמך ולא משאיר אותך חסר כל ובלי יכולות לתת לילדים משלך כשהם אצליך. לגבי האם אפשר לשנות. זה אני לא יודעת, לא מבינה בזה. חושבת שעמדתי במצב דומה, ויתרתי על די הרבה דברים בזמן הגירושים (כולל על מזונות). אבל מבחינתי, זה השתלם, ויתרתי על רכוש וזכיתי בשקט נפשי ובגירושים שקטים ונעימים (עד כמה שאפשר להגדיר את זה ככה). והילדים שלי זכו לאבא שנמצא שם בשבילם משקיע בהם ובחינוך שלהם.

תודה לכולם...

על התגובות. לא ביקשתי חיזוקים לנאיביות, אלא עצה( שאולי הייתי צריך לבקש קודם). אין לי שום מחלוקת לגבי מה טוב לילדים וגם לא התחמקתי או מנסה להתחמק מתשלום.

מזונות זה תיק שלא נסגר

אם הגעת למצב שקשה לשלם מזונות בגלל שמצבך הכלכלי לא מאפשר זאת תנסה לבקש הפחתת מזונות שביודעין אתה צריך להוכיח שאינך מסוגל. האם זו העיצה שרצית לקבל? אם כן..קח אותה. האם הילדים יתפרנסו מפחות? לא חושבת. תעשה אתה את החושבים שלך כמה הוצאת עליהם שהיית נשוי.

foglet

New member
עזוב אותך מעצות פורום

ובאמת מבלי לפגוע באיש...פנה לך שעה שלם מאיה ותישב על נירת עם בעל מקצוע. תראה כמה כאדי,כמה אפשרי ומה ההשלכות של כל דבר,אחר כך,קח בשקט החלטות.

בהסכם חתום אי אפשר לשנות

תלוי רק ברצונו הטוב של הצד השני. לצערי גם אני ויתרתי הרבה כדי לקבל גט. אז הנה יש עוד טיפשה ( צרת רבים חצי נחמה ) לפחות אנחנו בריאים שלמים שמחים ולא נזקקים לאחר.

magic40

New member
אם תעשי משאל תהיי המומה

כמה מאיתנו ויתרו על הרבה בשביל הגט מזלי שעשיתי את הטעות רק פעם אחת

למעלה