שלום לכולם...

שלום לכולם...

טוב, את החפצים ארזתי זה מכבר. אני גרוש כחצי שנה, מספר חדשים לפני הגירושין ערכנו הסכם ללא ייעוץ חיצוני(מצידי), הייתי מספיק טיפש להאמין שהכל יסתדר ולא יהיו גירושין ובהסכם ויתרתי על הבית ותכולתו ועל המכונית, כביכול למען הילדים וגם הסכמתי לשלם 5000 ש"ח מזונות לארבעת ילדינו. כמובן שהתפכחתי וגם המצב הכלכלי מתחיל להעיק. השאלה אם ניתן וכדאי לפנות כעת לבית המשפט ולבקש לשנות את ההסכם? האם מישהו מכם עמד במצב דומה או שאני טיפש יחיד בדורו?

מזל חי

New member
באמת עצוב

כמה ילדים יש לכם שאתה משלם מזונות בגובה כזה? אל תהיה בטוח שאתה הטיפש היחידי גם אני השארתי בית ואוטו ואפילו כסף. תודה לאל אין לי מה להשאיר ואין לי רצון להשאיר לאף אחד נוסף כלום. גיליתי שבזוגיות אני רק מפסידה עוד ועוד אז עדיף להשאר עשירה (בחלקי ובבית). נראה לי שאם גובה המשכורת שלך לא עומד בגובה המזונות שהם מעל הממוצא אז אפשרי לערער.

אא ניר

New member
מתוך הודעתו של פותח השרשור:

{פוסט בלשון המתקדמות} "הסכמתי לשלם 5000 ש"ח מזונות לארבעת ילדינו"

בגלל השחור בעין?...:)))

ברור ברור.......... כל כך מורכב שאפר כבר לרכב :)) בוא נריץ שם חדש למשחק הזה... "דוגי סטייל רגלי" :))

מזל חי

New member
משחק ילדות שלי

אילו חשבתי שאתה יודע לשחק בו הייתי מזמינה אותך כמו כל מלך לבוא ולהפסיד

א ש לי

New member
טיפש../images/Emo35.gif

גם אני קיבלתי 5.000 שקלים מזונות עד שהגדולה עברה את גיל 20 (לא שליש מגיל 18 ועד ל20) ואז הפחתנו על פי ההסכם שעשינו בנינו (ולא דרך עורך דין) לא, הוא לא טיפש האקס שלי, הוא פשוט אבא'לה. ואגלה לך יותר מזה הוא תמיד נתן ונותן יותר לילדיו כמובן שגם יודע כמה זה מקל עליי אבל לא אני האישיו פה!

תמיד יהיה האחד שירגיש ככה..

תן לאחרים להרגיש טיפשים.... אתה רק פרייר על קרטונים :)) "כביכול".... זה כאילו כזה... ובגלל האמונה שלך... אכלת אותה בגדול. רגע...עושה תחשיב... 5,000:4= בממוצע 1250 ש"ח לילד כולל הכל... לא, אתה לא פרייר...זה הסכום היום.

shefil

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט נכון זה גובה המזונות היום ונראה לי שזה גם קצת כי צריך לשלם גנים וצהרונים חצי חצי אני למשל מקבלת 3500 על שניים כשהע"וד שלי אמר שמגיע לי 4000 ש"ח. וגם אני קיבלתיאת כל התכולה של הבית מהסיבה הפשוטה הוא לא רצה אותה וגם לא נידב אותה פשוט אין לו מה לעשות עם זה. לדעתי אל תרגיש טיפש וגם לא פרייר כי תבין שמי שיהנה מזה בעיקר הם הילדים שלך ולא מבחינת שימו אלא מהרגשה של החום הביתי וכמה שפחות שינויים בחייהם יותר טוב.

תחשוב בצורה קצת שונה

5000 שקל לארבעה ילדים זה לדעתי המינימום שמשלמים (למרות שאינני יודעת כמה אתה מרוויח). לגבי הבית ותכולתו, למה "כביכול"? חושבת שמאד חשוב לילדים לעבור משבר כגון זה בביתם, כדאי שמשהו ישאר יציב וקבוע בתוך כל הבלאגן הזה. מקווה רק שדאגת לרשום שהילדים הם היורשים של הבית, או לפחות של חלקך בו.

בני כמה הילדים שלך?

בני שלוש? ארבע? עשר? כמה עולה גן? 2000 ש"ח או משהו כזה כמה עולים בגדים לבני נוער? כמה עולה לאכול? אני לא מבינה את הגברים האלה שכל עוד היו נשואים שילמו ונכנסו למינוס ולקחו הלוואות כדי לעמוד בהוצאות של הילדים ולפתע, מתגרשים, ומה קורה? איך 5000 ש"ח הפכו להרבה?

מיקי 43

New member
ססיליה אדם צריך גם לחיות

כשהיינו נשואים המטלות וההוצאות התחלקו ואחרי הגירושין נשים רוצות שהגבר יממן הכל גם הוא צריך לחיות ולבנות חיים חדשים ותלוי כמה הוא משתכר ומגיע לו לחיות בכבוד ולא כמו שנשים לא מעטות רוצות שהגרוש שלהן יחיה כמו כלב פתאום הרצון לשוויון נעלם עוד קצת תסתיים עבודת הוועדהשבודקת את העניין ולגברים יהיה קצת יותר אויר מאשר יש להם היום ולנשים יהיו קצת יותר מחויביות מאשר לללכת למספרה ולבנות ציפורניים הכל יתאזן

מזל חי

New member
בזה אתה צודק

ישנן נשים שכל כך היו רגילות שהגבר שלהן מסדר להן את חשבון הבנק שפתאום ביום בהיר אחד הן צריכות לעבוד וזה ממש קשה להן. מזונות מינימום היום כשאני חושבת על זה, בהחלט מתאימים. אם יש אפשרות מבחינת הגבר להוסיף ולהעשיר את הילד, מה טוב. שמעתי על נשים שרוצות/מקבלות 2500 שח לילד, חשבתי לעצמי סחטיקה עליהן ועל האקס שלהן. אם אפשר למה לא.

תדיגי...

ומה איתו? מותר גם לו להתקיים ממשו...או שלא מקובל? ותדיגי... מה עם האם...מותר גם לה ליות שותפה להוצאות? השאיר בית...תכולה...אוטו...מה עוד?

אני אדיג

קודם כל לא התייחסתי ספציפי למקרה שלו (אפילו לא קראתי את כל מה שהוא כתב) אבל נתקלת במהון מקרים של גברים שברגע שמתגרשים רוצים לשלם כמה שפחות אצל חברה שלי, היא עובדת, מרוויחה אולי 4500 במקרה שלהם אין בית שקנו, אז הוא רק השאיר טלויזיה, מחשב ואוטו שווה אולי 10000 שקל 3 ילדים מגיל 4 עד10 ומבחינתו שיסתדרו עם 3000 ש"ח שהוא נותן לסרוגין בטח מגיע לו לחיות בכבוד, ובטח שהיא חייבת להשתתף בהוצאות אבל צריך קודם כל בילדים

שלי 9

New member
סליחה שמתפרצת..אבל לשלם 3000 ש"ח

לשלושה ילדים זו פשוט בושה ואף חוצפה! 1000 ש"ח לכל ילד? כאילו שאם היה נשוי לא היה מוציא יותר על הבית ועליהם..פשוט לא להאמין..

למעלה