תשמע
גם בת''א לא כזההה קל למצוא עבודה כברמן. אבל אין ב-כ-ל-ל מה להשוות, בת''א אם תחפש מספיק - תמצא. ועם הזמן גם תמצא מקום טוב ויש סיכוי טוב "להתקדם" - יעני להתברג במקום סבבה. המקום האידיאלי לברמן - אילת. אם עשית קורס במקום סבבה, יעני לא משהו שקיים חצי שנה ואפ'חד לא מכיר - אתה לוקח רבו''ש לחיפוש עבודה + פלז'ר באילת ורוב הסיכויים שבסוף הסופ''ש תסיים עם ג'וב. בכללי - זה ג'וב שמאוד עוזר שיש קומבינות, בבאר-שבע במיוחד. לגבי זיופים -(לא יודע אם מותר לי להגיד את זה - הוצאת דיבה וכו' - שדרור ימחק אם זה לא במקום) - היה פעם את ה69 - לא יודע אם הוא קיים עדיין - לא הייתי שותה שם כוס מים. מטה מדבר - אלכוהול אחלה, בקטע הזה הם סבבה - אבל לא ממליץ בכלל לחפש שם עבודה, בלגאן מאוד גדול עם המשכורות והמעסיקים (לא ממש מובן מי באמת אחראי שם, ברגע שאתה צריך לקבל משכורת כל אחד פתאום אומר שהוא בכלל לא הבעלים). בגדול אין לי כח לחפור עכשיו בזכרון שלי מה היה בדיוק ואיפה, העיקרון הוא מה שאמרתי קודם - להתרחק מהעיר העתיקה אלא אם כן אין לך ברירה, להיות מאוד מאוד מאוד זהיר מכל הבולשיט סטייל חפיפות, תעבוד רק על טיפים וכו'. גם אם אומרים לך שמובטח לך שאחרי החפיפות תתחיל לעבוד. כמו שאמרתי, לא להתרגש אם פאב יעני "הביע" בך התעניינות. הייתה תקופה שהייתי עושה כל כך הרבה חפיפות בפאבים (עוד בזמן הקורס ברמנים) שמישהי שלמדה איתי בקורס אמרה לי "וואי הלוואי עליי, אפילו לא סיימת ת'קורס וכבר אתה רץ בין פאבים"- אז זהו שלא. מכל זה יצא לי הרבה כאב ראש, הרבה עבודה פיזית (לאו דווקא כברמן) והרבה מאוד עצבים וקצת (מאוד) כסף. ולא עבודה. אני אגיד ת'אמת - כספית , לא השתלם לי ב-כ-ל-ל. אני אפילו לא יכול להגיד בלב שלם שכיסיתי את מחיר הקורס - אם כן, זה היה הרבה אחרי שסיימתי ת'קורס ופתאום הזדמן לי לברמן קצת - וזה היה בקומבינה. יכול להיות שזה אני - לא פוסל. למרות שבקורס הייתי בין המצטיינים, יכול להיות שזה הלוק או מה שאני משדר אנאערף. כמו שאמרתי, האמת, התייאשתי אחרי כמה חודשים שראיתי שהכל הולך לזבל, נשארתי עם זה שבאמת באמת באמת הקורס שעשיתי (בברטנדר ד''א) היה המון כיף, המון ידע מעניין, אני עדיין מתעניין וקורא וטועם וכל הקטע הזה נורא נפתח אצלי (אשכרה אלכוהוליסט עם תעודות), אבל השאלה היא באמת בשביל מה אתה עושה את זה ביחס לזמן וכסף שיש לך לשים על זה.