שלום לכולם!

ira310

New member
שלום לכולם!

אני סבלתי מאפילפסיה כבר 14 שנה, למרות שהיה לי פרכוס אחד ה - EEG תמיד אמר שמשהו עדיין לא בסדר ולכן ד"ר למפל המשיך בטיפול של הדפלפט (שדרך אגב מה זה גורם לנשירה!) בקיצור לפני חצי שנה לאחר הבדיקת הEEG התקופתית שלי ולאחר 14 שנה הבדיקה האחרונה התגלתה כתקינה, אני עדיין לא מאמינה , ולכן אני מספרת לכם , תמיד חשבתי שאני אחיה את החיים עד הסוף עם אפילפסיה ולא שהרגשתי בריאה כמו תמיד כשמהבהב האור במועדון או סתם ברחוב אני קופצת זות הרגשה מוזרה שעד היום אני לא יכולה לתאר זה כמו שאת מתנתקת לשנייה והגוף שלך קופץ קצת כאילו מישהו מבהיל אותך, לא יודע אבל עדיין יש לי את זה מייד לאחר התוצאה של הבדיקה הרופא הוריד אותי מדפלפט ואני כבר כ חצי שנה מסתדרת בלעדיו! עד כחודש יש לי בדיקה אחרונה וסופית אם היא תהיה שלילית , אני חופשיה !!!! אבל יש לי שאלה אולי מישהו מהפורום יודע לענות אליה , יש לי אקנה והתרופה שאמורה לעזור לי לפי הרופא עור היא רואקוטן אבל מה מסתבר שמכיוון שהיה - ה י ה לי עבר של אפילפסיה היא לא רוצה להביא לי אותו ללא אישור מנוירולוג מכיוון שהתרופה עושה לחץ דם במוח וגורמת להתקפים (חשוב לציין שזו היא תופעת לוואי נדירה של רואקוטן). אני קבעתי את הטור לרופא נוירולוג שלי רק כמו שאתם בטח מכירים היה עד המון זמן ובינתיים אני זקוקה רק לתקווה האם מישהו שמעה משהו על העניין של שילוב אפילפסיה ורואקוטן ? לתשובתם אשמח, וסליחה שכתבתי סיפור ארוךךךךךךךךךךךךךךךךך.

למעלה