שלום לכולם!

avivgr

New member
שלום לכולם!

רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי מהו טווח המחירים לספויילר פשוט לאימפרזה. הספויילר הינו ליופי בלבד (אין לי צורך לקרוע כבישים עם איפרזה מודל 98 1.6).... תודה! אביב

© DrorZi

New member
עצה: אל תשים

לא יפה ופוגע בצריכת הדלק. בגדול אתה סתם מחפש משהו לשים על התחת של האוטו, ככזה לך לכל מיני חנויות שיש להם דגמים כללים ושאל על אחד מתאים, הערכה שלי כ 1500 ש"ח.
דרור זי, אפילו היתה לי WRX היא היתה בלי כנף.

avivgr

New member
אני חושב

שלא יפה זה עניין של טעם, לא? בכל אופן איך זה בדיוק פוגע בצריכת הדלק? ותסביר בבקשה לנער שבשבוע הבא יש לו טסט (ראשון...) וכבר מתכנן על האוטו של אמא... אביב

Ford Perfect

New member
בגלל הפגיעה באוירודינמיות

של האוטו. מכאן השם שלו -SPOILER. הספוילר משמש רק להצמדת האוטו לכביש במהירויות ממש גבוהות. ובכלל , גונבים אותם די הרבה, וכשגונבים אותם לפעמים צריך להחליף את כל המכסה של התא מטען. ford

avivgr

New member
אתה מתכוון

שישארו לי חורים על המכסה של תא המטען? אז מה כולם עושים?? קונים חדש כל יומיים? אין אפשרות להקשות על הגנבים? אביב

Ford Perfect

New member
כשעוקרים את הספוילר

נשארים סימנים על המכסה של התא מטען, אבל לפעמים כשעוקרים אותו , מעקמים את כל הדלת ואז צריך להחליף אותה. בקיצור : יתרונות : יפה, משפר אחיזה במהירויות גבוהות מאוד. חסרונות : נגנב, יקר , פוגע בביצועים ford

© DrorZi

New member
אז זהו, שיתרונות אין

יתרונות אקטיבים אין לספוילרים הנמוכים, הם לא עושים את מה שהם אמורים (והם גם לא בנויים לעומסים שאם הם היו עושים את מה שהם אמורים לעשות היו אמור לפעול עליהם) אז נשארנו אך ורק אם זה יפה או לא.
דרור זי, זה מכוער, וזו דעתי.

עתיד18

New member
האמת שיש לי ספויילר

בחינם לשים על הפאסאט שלי וזה נראה בן ז#$#$$ מוסיף לה "קרביות" כזאת, וזה גם מתלבש יפה עם הסאן רוף...אבל אני לא אחורר את תא המטען, כדי שעוד שבוע יגנבו אותו ואני אהיה בבעיה...אז וויתרתי

avivgr

New member
הוצאתם לי קצת את הרוח מהמפרשים...

עכשיו אני אולי אוותר...למרות שאני חושב שזה יתן נופך מרשים לאימפרזה המשפחתית והפשוטה שיש כרגע. ומה עושים אלו שרוצים ספוילר? כל שבוע שולחים למוסך ולתיקון ומיד לאחר מכן משלמים אלפי שקלים על ספויילר חדש? אביב

Alfa156 GTA

New member
חברה אתם קצת נסחפים

ספויילרים לא גונבים כל יום, וגם אם כן לא תמיד זה עושה כל כך הרבה נזק (בדרך כלל כן), זה כן מוסיף קרביות, ויופי. לאבא שלי יש B4 (ידנית), עם ספויילר בגובה של איפרזה טורבו, אין טעם להוריד אותו כי לרוב המכוניות הוא לא יתאים (רחב מדי). חיכיתי לו 3 חודשים מיפן, שווה כל רגע. דעתי האישית

avivgr

New member
אתם חושבים שספויילר כזה יגנבו?

אני חושב שכן....טוב נו.. אז אני לא אקנה בדיוק כזה...
אביב

avivgr

New member
עוד תמונה

מטריפה...נגנבתי...איזו הנמכה.... מכונית החלומות (זאת ואאודי TT).... אביב

avivgr

New member
האמת שלא

זה מהאתר הזה... אבל אולי אחד העתיק מהשני (האתר שנתת לא עובד אז לא יכולתי לבדוק אותו). אביב

avivgr

New member
מה ההבדל בין השניים?

אין לי מושג בתחום, בסה"כ המכונית ירדה בגובה - קראתי לזה הנמכה. אביב

ortazzz1

New member
לא זה ולא זה.....

זאת איפרזה טורבו אלקטרה 1..... מכונית תצוגה של סובארו.... בנוגע לספוילר, עניין של כ 1.5K, לא מועיל/מזיק בנסיעות רגילות... ברכבי ספורט הספוילר והחצאיות משמעותיים במהרויות גבוהות (200+)... קישוט נחמד (רצוי שתהיה לך חנייה).

avivgr

New member
הבנתי

אתה חושב שכדאי להשקיע ולקחת את הסיכון של הגניבה? כעיקרון יש לנו חנייה אבל כל הזמן חוסמים את השער אז הגענו למצב שכדאי להחנות את הרכב בחוץ. אביב

אילן די

New member
לא זה לא באדי קיט...

זו מכונית תצוגה עם באדי קיט.... לפעמים אתם הורסים אותי...

dw2322

New member
הוא מוכר בחודשים הקרובים?

אם כן אז יש לי קליינט עבורו, אם כי אני חושש שהוא לא יתפעל במיוחד מהתוספת הזו.

למעלה