שלום לכולם

meishar84

New member
שלום לכולם

נרשמתי עכשיו לקורס של HIGH-Q שנפתח בדצמבר לבחינה של פברואר יש לי כמה שאלות: 1) ממתי צריך להרשם לבחינה עצמה ? כי אני רוצה להרשם כמה שיותר מוקדם.. 2) איך נרשמים לבחינה עצמה ? 3) אפשר לשלם את הבחינה מהפקדון ? תודה

iritki

New member
תשובות

את יכולה להירשם כבר עכשיו, תקני ערכת הרשמה בחנויות הספרים המובחרות (סטימצקי, צומת ספרים, דיונון, אולי גם קרביץ ואופיס דיפו וכו'...) ותשלחי את הטופס. ערכת ההרשמה עולה כ 50 ש"ח וההרשמה עצמה עולה קרוב ל-400 (375/385 או משהו כזה). לפי מה שאני יודעת אי אפשרלשלם את זה ע"ח הפיקדון גם כי משלמים בבנק הדורר ושם מקבלים רק מזומן וגם כי 500 ש"ח זה "כסף קטן" יחסית פיקדון, את יכולה לשלם את זה מהמענק בלי שום בעיה ...

meishar84

New member
אתה יכול :)

הבנתי שאפשר דווקא וגם על הטופס של הפיקדון רשום קורס הכנה לפסיכומטרי כולל בחינה איפה אפשר לברר את זה ? המענק הלך בדרום אמריקה :)

iritki

New member
טרם הספקתי לראות טופס פיקדון

אני שומרת את זה ללימודים... (ב"ה אני אתקבל) תברר ביחידה להכוונת חיילים משוחררים או בבנק - כשאתה הולך להוציא את הפיקדון.... מתנצלת על הטעות :)

לפי הידוע לי אפשר להרשם ע"ח הפקדון

אם אני אצטרך לעשות שוב את המבחן אני כבר אדע איך לממש את זה, אבל אפשר לבדוק כאן: http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/OfficesAndAuthorities/OAFList/OAmod/OAModSoldiers/

למעלה