שלום לכולם!

שלום לכולם!

מזמן מזמן הייתי חצי קבוע בפורום ולצערי התנתקתי לגמרי למרות המסרים ששלחה מדי פעם המנהלת היקרה שלא נחה על מנת שהפורום ידפוק כמו שעון ושיהיה נחמד. אני בתקווה שלעכשיו אני... פה! קוראים לי דוד, אני בן (כמעת-עוד חודש וחצי) 18 וגר בירושלים. אף פעם לא עבדתי בשמורות הטבע אבל בפורום הומור מתים עלי אז אני שווה משהו חח. אז... אממ... shalom!

הייייי לך!!

כמה זמן לא זכיתי לראות את הניק שלך... עושה לי חשק למתוח את שרירי החניכיים... אם את מבינה למה אני מתכוון חח. טוב, אני אפסיק לחפור. {יומטוב!}

../images/Emo9.gif

אני לא מבינה למה אתה מתכוון!
תסביר את עצמך^^ יומטוב גמלך

sh53

New member
טוב לראות אותך פה

ובכלל טוב להתחיל את הבוקר עם מחמאה כזאת
כשכתבת הומור - התכוונת גם להומור שחור? אוהב גם הומור שחור? אתה יכול להיות אחראי אצלנו על פינת ההומור (אין כזו, אבל היא תהיה שלך אם תרים את השרביט).

העונג כולו שלי.

אם מחמאה זה המינימום שאני יכול לעשות אז זאת התחלה טובה. בקטע של הומור זה לא דווקה אהבה, זה יותר חוש. אני אוהב לצחוק ולהצחיק אבל לא בהכרח אוהב הומור, בדיוק כמו שאני לא "אוהב" את חוש המישוש אלא משתמש בו פשוט וכמובן-להנאתי. [אני במצב רוח חופר במקצת היום, אני יודע. תאצו לסלוח לי ברוב טובכם...] תשאירי בבקשה את השרביט איפשהו בהשג ידי וכשיהיה לי את האפשרות אשמח להשקיע בפינת הומור בלעדית לפורום חברויות! {המשך יומקסים!}

sh53

New member
פינת הדאחקות שבניהולך יוצאת לדרך

איזה שרביט יותר מוצאת חן בעיניך? |פטיש | או אולי דווקא זה
?

שיכנעת אותי!

אתחיל כבר בסופ"ש הבא עלינו לטובה. אני צריך לחשוב קצת על בסיס כלשהו לפינה ומשם נריץ את זה הלאה. לבנתיים ההחלטה של חברי הפורום היא הבאה: 1) פינת הומור בנויה על בסיס: בדיחת השבוע+סיפור הומוריסטי בהמשכים. 2) תמונת השבוע-או כמו בפורום הומור, יש פינת "מה הוא חשב" אני מעלה תמונה וכולם כותבים מה הם חושבים הבנאדם בתמונה חשב (כמובן התמונה מראה סיטואציה מצחיקה או סתם איזה פרצוף מוזר שמישהו עושה וכדו`). או פשוט אעלה תמונה של סתם משהו מצחיק. 3) פינה שלמה של הומור שכוללת: חדשות בלפ"ח על בסיס עלי חסה וצנובר עם תוספת של הומור לקינוח [בלעדי לפורום חברוייות]+מדריכים שונים [כגון "המדריך השלם להכנת סלט ישראלי בלי ירקות" או "28 וחצי דרכים להפחיד את ההורים שלכם"]+מטלות הומוריסטיות [אתם חייבים להכין כתבה שלקחתם מהאינטרנט, לכתוב איפה מצאתם עם צירוף לינק ואז לעוות אותה לגמרי מכל הבחינות ובכל דרך אפשרית. אז יאללה.. תנו רעיונות ותביעו דעה. {המשך יומטוב!}

sh53

New member
המתכון היומי: סלט ללא סלט ../images/Emo91.gif

אז קודם כל - מומלץ בחום להיכנס למטבח כאשר אין אנשים בבית, לא אחים, לא אבא ולא אמא, אפילו את השכן לגרש החוצה (אם הוא לא עוזב לבד, אז לא להתבייש ולתת לו בעיטה ולהעיף אותו או שאם אתם ליד החלון, לומר לו יוווו תראה מה קורה אצל השכנים, איזה בידור, כשהוא יתקרב לחלון - להעיף אותו החוצה דרך החלון, הרי ידוע שיש אוויר צח בחוץ ולא בבית והרי אתם דורשים בטובתו). אז עכשיו אתם בבית, אתם והמטבח שלכם, והסלט שאוטוטו יגיע לצלחתכם החומרים הדרושים 5
גדולה ועסיסית (לא מהרגליים, מהסופר) 2-3
לטעם (אם אתם רוצים לגרש אורחים לא רצויים אז המתכון הזה מצויין כשמכפילים כאן את הכמות) אם סוייטדרימס השאירה מהטק אוויי קצת
, אז אפשר לזרוק כמה פנימה
לרוטב ואם אין בבית אז כמה
של גשם מהדליים שהשארתם ליד מפתן הדלת בלילה לגשם זה היה הבסיס אם אתם אוהבי חיות (משמע צמחוניים) אז או שתאכלו את הסלט ככה או שאתם יכולים להעשיר אותו בכמה
ו-
וכך הרגתם 2 ציפורים במכה אחת (אופס אתם אוהבים בע"ח אז נשאיר את הציפורים בצד בינתיים) וכך יש לכם סלט + מילק שייק. אם קשה לכם לערבב את הסלט, בגלל המצרכים הרבים ששמתם, אז אם יש לכם
או
במשפחה או אולי אפילו בין השכנים, בקשו מהם
וערבבו איתה את הסלט - הוא בטוח יהיה מעורבב טוב (מקסימום תוכלו לנגב חומוס, אופס סלט, מהקירות). אז שיהיה לכם בתיאבון ואל תזמינו אותי זורו|

למעלה