שלום לכולם!!!

• פותח הנושא KOMA
  • פורסם בתאריך

KOMA

New member
שלום לכולם!!!

מזמן לא נכנסתי לפורום, כי אין לי הרבה מה לומר ולתרום. בכל מקרה שמתי לב שכמעט כל המשתתפים פה הם "ירוקים". חוץ ממיקי כמובן, לאב ועוד כמה. חבל לראות שאנשים נעלמים אבל במקביל גם משמח לראות משתתפים חדשים. אני רק מקווה שגם המשתתפים החדשים האלו לא יעלמו.... בכל מקרה, אני מקווה שאוכל לבקר בפורום הזה יותר- אני אגיד לכם את האמת- אני ממש ניהית עצובה ומבואסת שאני נכנסת לפורום הזה לפעמים כי הסיפורים פה יכולים להיות מאוד קשים וחבל לי על האנשים, זה קצת מזכיר לי את עצמי לפני 6 שנים. בכל מקרה אשמח להכיר את המשתתפים החדשים... קצת פרטים על עצמי למי ששכח (ותודו שרובכם עונים חיובית על השאלה הזאת). קוראים לי KOMA , אני בת 18 ויש לי OCD כבר משהו כמו בואו נראה.. 10 שנים פלוס. התקופה האחרונה היא ממש תקופה מחורבנת בשבילי ולאו דווקא בגלל הOCD. זה רק מראה לי ומזכיר לי שוב, שהחיים יכולים להיות מחורבנים בלי קשר לOCD וזה הקסם שלהם.
מה עוד? אין לי יותר מדי תחביבים למען האמת, כשמשהו מעניין אותי הוא פשוט מעניין וזה יכול להיות איזה פרט שולי בפיסיקה גרעינית (ממש הגזמתי), או איך מכינים חביתה... מה שאני כן יכולה להעיד על עצמי זה על האובססיביות שלי (לא מהמחלה,
) והאהבה הגדולה שלי לכל היצורים שחיים על 4. אני מגדלת פנתרה גדולה ושחורה שעונה לשם בוני (שם זמני לחלוטין) ולא היא לא חתולה היא ארנבת. זהו לביינתים... אז מי אתם?? ושאלה אחרונה לסיום- מישהו יודע מה קורה עם סיזיפוס??? חג פורים שמח לכולם!

r i k i

New member
שלום koma

היי ! אני ריקי סבלתי מאוסי די קשה ביותר מגיל 6 עד גיל 14 בערך ובשנה האחרונה סבלתי שוב כשנה מאוסידי ואובחנתי כחולת או סי די קשה ביותר. כלום לא עזר לי לא כדורים ולא טיפול פסיכולוגי. לפני שבועיים יצאתי מהבעייה לבד ואני כבר בריאה מכל טקס מזה שבועיים ימים והחיים נראים לי ממש נפלא עכשיו את הסיפור המלא את יכולה לקרוא בדף או 2 דפים לפני הדף הזה. האם ביכולתי לעזור לך בצורה כלשהיא? אני אשמח אם תרצי את עזרתי. האם עכשיו את בתקופה קשה של האו סי די או בתקופה יותר קלה? במה מתבטא האו סי די שלך? בת כמה את? האם יש עוד סיבה שרע לך עכשיו בחיים? מקווה לשמוע ממך בקרוב ריקי

לאב

New member
הי קומה

אני עוד פה, אני שמחה לשמוע שגם את וגם הארנבת בסדר (דרך אגב לי יש כלבה שקוראים לה בוני, והיא דוקא לבנה לגמרי) איך הולכת המלחמה בפצעי הבגרות? לסיזיפוס די נמאס מהקשרים באינטרנט, והוא באופן די מודע החליט לנטוש. אין לי קשר איתו מעבר לאינטרנט כך שאני לא יודעת מה שלומו כיום. (דוקא חבל לי כי הוא אדם חכם ומעניין) להת´

KOMA../images/Emo148.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את הכרטיס הקודם שלך... ברוכה השבה. חג פורים שמח לכככככככככככווווווולם

קומה נשמה חזרת ?אז הנה תמונה../images/Emo6.gif

ש תדיע מי זו מיקי שיהיה לך נשמה שמחה שחזרתאלינו אחריי קתקופה שלא היית כאן. אוהבת מיקי

.אחת

New member
לא מודה בכלום....

טוב לראות אותך שוב, קומה. כל אחד ואחת מוזמנים לתרום את מה שיש להם לומר לפורום. וזה לא צריך להיות לא תרופה לסרטן, לא ספר פרוזה חדש, וגם לא כוכב חדש שגיליתם שיקרא על שמכם :) . גם חוויות היום יום מתקבלות כאן בברכה. אחת

למעלה