שלום לכולם!

JuSt A GiRl 94

New member
שלום לכולם!

יש לי בעיה יחסית דחופה שאני חייבת כבר למצוא לה פתרון. מתחילת שנת הלימודים, החברה הכי טובה שלי לא התייחסה אלי ולשאר החברות הקרובות שלי. היא התקרבה יותר ויותר לחברה אחרת מהכיתה השנייה ואני מברכת אותה על כך, אף על פי שנפגעתי מאוד שהיא נטשה אותנו בצורה כזאת. לפני יום הכיפורים, החלטנו (אני והחברות שלי) שכדאי לסגור את הנושא ולדבר איתה בצורה יפה, ולהבהיר את כל העיניין, כשלפתע אני מוצאת אותן מדברות אחת עם השנייה כאילו לא קרא כלום, ואני נשארת בצד. אחר-כך אחת מחברותי ניגשת אלי ואומרת שהיא לא רוצה לבצע את השיחה שתכננו. לא כעסתי עליהן, אלא פשוט כעסתי. ז"א, הפעמים היחידות שהיא התייחסה אלינו מתחילת השנה היו שהחברה שלה מהכיתה המקבילה לא הגיעה, ומיד שהיא חזרה, היא נטשה אותנו שוב למענה. אני לא רוצה לחזור לדבר איתה, בגלל שזה היה דבר שאין לו חמלה, כל הפעמים שהיא נטשה אותי ולא התייחסה אלי, והשאר רוצות לתת לה עוד צ'אנס. עוד אחד?! מה לא נמאס להן? אני רוצה להידבק לעקרונות שלי, בגלל שאותה חברה השתנתה מאוד, היא לא החברה הכי טובה שלי. ואני לא יכולה יותר לסמוך עליה שהיא לא תנטוש אותי באמצע שיחה. אבל אני מפחדת שאם השאר יחזרו להיות איתה בקשר, אני אפסיד 3 חברות במקום אחת, בגלל שלאט נתרחק אחת מהשנייה. אני לא כותבת קבועה פה, אבל אני באמת צריכה את עזרתכם. מכיוון שהחברות שלי לא יענו לי בצורה סובייקטיבית...אין לי את מי לשתף ולבקש עזרה ממנו!

sh53

New member
זה חשוב להידבק לעקרונות שלך

אבל מצד שני אם תישארי עם העקרונות שלך ולבד, אז אין כל כך טעם בעקרונות נכון? יכול להיות שהחברות גם רוצות במשהו, אבל הן לא חזקות כמוך ולא בעד עקרונות וללכת בגללם עד הסוף - כמוך. לכן לכל דבר יש יתרונות ויש חסרונות ואני חושבת שבחיים צריך שיהיו עקרונות, אבל מצד שני אם נשארים לבד בסוף רק עם העקרונות שלנו אז זה לא ממש יביא לנו את האושר. אני חושבת שאם את מסתדרת עם החבר'ה והם הולכים אחרי הבחורה הנ"ל, אם היא עזבה אותם עבר, אז אולי היא תעזוב אותם עוד פעם ועוד פעם וייקח להם זמן להבין שזה לא ישתנה ולהבין את מה שהיא עושה, ולכן מציעה להיות סבלנית, לא להחליט החלטות אלא להנות ממה שיש ולתת לזמן לעשות את שלו.

JuSt A GiRl 94

New member
אני מבינה אותך,

פשוט...לפני שהחלטנו לדבר איתה, אז שקלנו שאחת תהיה הדוברת. אני אמרתי לבנות שאני לא רוצה להיות הדוברת, כי להם היו איתה פה ושם שיחות במהלך החודש ופחדתי שהיא תאמר משהו כמו "מה? אבל X אמרה לי שהכל בסדר!" ואז אני אשאר לבד בנושא. ועכשיו אחת מהבנות לא רוצה לדבר איתה על זה והשנייה כן, אבל זה כל-כך מיותר! אחרי שהם מדברות איתה איזה שעה שלמה ואני לא משתתפת בנושא ברור שנשארתי לבד, כי אם אני אנסה לדבר איתה מה שאמרתי למעלה התרחש. מקווה שהבנתם...

למעלה