תחליטי כבר.. את גם מנקבת.. גם משקיפה.. וגם רושמת?????????? סביו...... יש'ך משו לספר לאומה???
א אקסייטרית New member 2/10/06 #80 תחליטי כבר.. את גם מנקבת.. גם משקיפה.. וגם רושמת?????????? סביו...... יש'ך משו לספר לאומה???
א אקסייטרית New member 2/10/06 #96 סביו הכי טוב........ תשארי בצד הזה של המתרס.. ) את מתפזרת לי כמו נודי... חייבת ללמד אותכן כמה דברים....... מחר ב 8:00 מתחיל שיעור ראשון פירוק א'.
סביו הכי טוב........ תשארי בצד הזה של המתרס.. ) את מתפזרת לי כמו נודי... חייבת ללמד אותכן כמה דברים....... מחר ב 8:00 מתחיל שיעור ראשון פירוק א'.
ר רוני שמח New member 2/10/06 #77 לפני שני מעמיס אותך על האפניים ומדשדשים לרבנות הסגורה, אפשר תמונה של הכלה....
ר רוני שמח New member 2/10/06 #82 ותודה לחברים שהתנדבו להעיד.... אתם חברים אתם ?. סלחתם כל כך מהר לחברים שהעידו אצלכם הלו תתעוררו, חג שמח. בזכותם בגללם ובעטיים אנחנו פה....
ותודה לחברים שהתנדבו להעיד.... אתם חברים אתם ?. סלחתם כל כך מהר לחברים שהעידו אצלכם הלו תתעוררו, חג שמח. בזכותם בגללם ובעטיים אנחנו פה....
א אקסייטרית New member 2/10/06 #83 אני אתרום לך .. זו תמונה שלה לפניי המהפך........ {אל תשאל לגביי היום..היא עדיין לא מוצת ת'צמה}
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #91 אני... לעולם לא אוכל למצצת ת'צמי. זהו...אבוד לי |אייקון של אונה שמאלית מרוחה על הכביש|
א אקסייטרית New member 2/10/06 #98 קדימה לצ'ט....... ניסגור את כל הפרטים שם....... סביו תביאי פינקס גדול הפעם.
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 2/10/06 #100 ידעתי שאי אפשר לסמוך עלייך..../images/Emo46.gif שובר את הכלים.. את הצלחות, הסרויס...הכל.. מעכשיו, את מותרת לכל.. מישהיא רוצה להתחתן איתי.. ??... למרות האמור לעיל אני שומר לעצמי את הזכות לתבוע אותך על הפרת הבטחה. ט.ל.ח.
ידעתי שאי אפשר לסמוך עלייך..../images/Emo46.gif שובר את הכלים.. את הצלחות, הסרויס...הכל.. מעכשיו, את מותרת לכל.. מישהיא רוצה להתחתן איתי.. ??... למרות האמור לעיל אני שומר לעצמי את הזכות לתבוע אותך על הפרת הבטחה. ט.ל.ח.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #103 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא אני... זה הואאאאאאאאאאא שאשם. אפשר לצפות בדו-קרב...פם אחת...אני חייבת...פליזזזזזזז ואל תתיר לי ככה לכל בעל דיחפין
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא אני... זה הואאאאאאאאאאא שאשם. אפשר לצפות בדו-קרב...פם אחת...אני חייבת...פליזזזזזזז ואל תתיר לי ככה לכל בעל דיחפין
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 2/10/06 #107 דו קרב?.. עם קסדה ושיריון קשקשים מבית לואי ה 14 ??.... טוב.. מה לא אעשה למענך.. תגידי לו שאני מחכה לו ב"זירה"..... 70 ש"ח כניסה עם 2 משקאות תוצרת הארץ...
דו קרב?.. עם קסדה ושיריון קשקשים מבית לואי ה 14 ??.... טוב.. מה לא אעשה למענך.. תגידי לו שאני מחכה לו ב"זירה"..... 70 ש"ח כניסה עם 2 משקאות תוצרת הארץ...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #8 אויייי מה שמזקיר לי...../images/Emo124.gifמצווו' זו עם הכוכבנית בלמעלה של הג'יזססססססס... ירדה לנו מתי הלכת ואמרה פתום... "יאללה תלכו...אני רוצה לנקות ת'חדר וללכת לישון"
אויייי מה שמזקיר לי...../images/Emo124.gifמצווו' זו עם הכוכבנית בלמעלה של הג'יזססססססס... ירדה לנו מתי הלכת ואמרה פתום... "יאללה תלכו...אני רוצה לנקות ת'חדר וללכת לישון"