הא... אז היא ירדה לכן בסוף... אופו סביו......והרישומון????
ס סביונית123 New member 2/10/06 #34 הכל רשום בפינקסית.... היא ירדה אני הרמתי כיסאות... וקוקו עשתה בלוח....
א אקסייטרית New member 2/10/06 #37 והכי הכי חשוב??? {שלחי לי תקציר...מה עם החולם באיטלקית?????} שנבעת לו נירדמתי כל הלילה בגללו הוא לא ענה לי על הסקר... סקרנית......
והכי הכי חשוב??? {שלחי לי תקציר...מה עם החולם באיטלקית?????} שנבעת לו נירדמתי כל הלילה בגללו הוא לא ענה לי על הסקר... סקרנית......
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #40 נכון../images/Emo70.gif איזו ירידה היא דפקה... אקסי הפם פספסה
ס סביונית123 New member 2/10/06 #44 ולא מדברת על הגניקולוג..... קוקו אמרה רד על 5 ... ניבהל...ברח.....
מ מצוטטת New member 2/10/06 #45 ../images/Emo35.gif ואופו אני הייתי מתי היא קרעהה לו? תמיד אני מפספסת ת'הדרן , פאק
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #19 ../images/Emo99.gif אתה עושה לי את זה עם הלאט לאט ש'ך. תמשיך.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #23 ../images/Emo178.gif מי לימד אתכם לדרוש ככה פיצוי על כל דבר???????????? אם אני אתפוס ת'מורה הזה/הזאת...
../images/Emo178.gif מי לימד אתכם לדרוש ככה פיצוי על כל דבר???????????? אם אני אתפוס ת'מורה הזה/הזאת...