חבל שהרבנות סגורה הייתי אוסף אותך על האפניים, ההורים כבר יסגרו על האולם... טם טם טם-טם-טם-טם-טם-
ר רוני שמח New member 2/10/06 #47 חבל שהרבנות סגורה הייתי אוסף אותך על האפניים, ההורים כבר יסגרו על האולם... טם טם טם-טם-טם-טם-טם-
מ מצוטטת New member 2/10/06 #65 טוב זה אתה! מאידך, זה יכול להתפרשן כהטרדה ***** אבל א תבנה על ההבנה ש'לי היא לא משו!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/10/06 #102 אאאאאאאא../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אסור לחדור לי פטיש| זה עושה לי קילקול קיבה בחדר השמאלי של הלבלב
אאאאאאאא../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אסור לחדור לי פטיש| זה עושה לי קילקול קיבה בחדר השמאלי של הלבלב
א אקסייטרית New member 2/10/06 #73 לעניות רצוני איפשר לשנות את זה במיידי... הוא רק צריך ליתקופף..)) ואת..... מה את מסרבת לו...???????????????????????????????? יש חתונה בשישי.... צריך עוד אחת להשלמת הסט.
לעניות רצוני איפשר לשנות את זה במיידי... הוא רק צריך ליתקופף..)) ואת..... מה את מסרבת לו...???????????????????????????????? יש חתונה בשישי.... צריך עוד אחת להשלמת הסט.
B bennykoo New member 2/10/06 #79 הוא לא התכוון אליי,קוקו... אגב למה דעתך ענייה? ואני כבר חשבתי לי...
א אקסייטרית New member 2/10/06 #89 אתה - קביל????? מכפ'ת לי הגיל...מכ'פת לי סטטוס.. אם אתה קביל הכל חוקי מצידי )