שלום לכולם

aviris

New member
שלום לכולם

שלום לכולם חברים לאותו גורל גם אנחנו מנסים כבר כמעט שנתיים עד כה ללא הצלחה ועוד מעט נעבור לתותחים הכבדים ivf . המסלול די קשה ומייאש אבל תיקווה לא נאבד. מאחל לכולכם הצלחה מהירה, ואשמח לעזור בתמיכה ומידע מאחל
לכל מי שהצליח ומחזיק
לכל השאר זה יקח קצת זמן אבל זה יגיע

מיכל ק-ש

New member
זה מאורע נדיר: גבר חדש בפורום../images/Emo150.gif

ברוך הבא! מקווה שבקרוב מאוד תפקוד את ספסלי הפורום השכן (הריון לאחר טיפולים).

עמית@

New member
גם אני מברכת לשלום ../images/Emo13.gif

והשד אינו נורא כל כך- הלוואי שהדרך החדשה והארטילריה הכבדה יעשו את העבודה. עמית

ינסון

New member
ברוך הבא

ראשית, ששהייתכם עימנו תהיה קצרה... ומהר מאוד תעברו אל הפורום השכן.. שם השהיה מוגבלת ל- 9 חודשים עם אופציה להארכה..... פה אנחנו מבקשים מינימום שהייה... תמצא שאנחנו חבורה של ידעניות אבל אנחנו בעיקר חבורה של תומכים ותומכות.... ברוך הבא, יונת

א י נ ס

New member
עוד גבר רהוט. ברוך הבא בצל

קורתינו. אבל תספר לנו גם על מה שאתה עצמך עובר, ולא רק מההיבט הנפשי. שיהיה בהצלחה בכל אינס

aviris

New member
שלום לכולם

שלום לכולם ותודה על הברכות והאיחולים. בהזדמנות זו אני רוצה שתזמינו את כל הגברים על מנת שגם אנחנו נוכל לקחת חלק ושפוך את אשר על ליבנו. אין ספק שאתן נושאות בנטל הפיזי והן הנפשי אך דענה שגם אנו סובלים. אצלנו זה בעיקר נפשי. אז קיראו לבעלכן על מנת שנוכל כולנו לדבר ולספר ועל בעיותינו להתגבר

dandushx

New member
אני מנבאת שבמהלך היום

תשורשר הודעתך הזאת על ידי נועם. אנו כאן בפורום נוהגים לשרשר הודעות להודעות קיימות , כיוון שרק 20 הודעות חדשות (נק´ צהובה) נכנסות בדף וכל הודעה חדשה מעלימה את ההודעה שבתחתית הדף לדף קודם . חוצמזה ברוך הבא , כן ירבו הגברים בפורום , רק שאני לא מצליחה לשכנע את בעלי. המון המון בהצלחה ומעבר מהיר לפורום השכן.

בזמנו הזמנתי ולא כל כך היתה הענות

יש לזה כנראה הרבה הסברים מה שכן, למפגשי הפורום הגיעו לא מעט זוגות בזוג כנראה שבקשר שאינו פנים אל פנים הציבור הגברי אינו ממהר להשתתף זה בסדר זו גם דרך התמודדות (לצערי) ליאור

רומי 007

New member
שלום לך חבר חדש!

הרבה הצלחה לך ולבת זוגך. IVF לא כל כך מפחיד כפי שזה נשמע ולו ידעתי זאת קודם הייתי מתחילה מזמן ולא מחכה כמה שנים. בעיני, ממרום שנה של IVF-ים הרבה יותר קשות השנים בהם הטיפול לא היה ברור ומכוון כל כך ותחושת חוסר האונים היתה גדולה יותר, לפני שהגיעו ההסברים

אולה *

New member
אני יודעת!!! אוי, איזה קטע

זכרתי שאני כותבת לגבר, אבל מתוך הרגל כתבתי "ברוכה הבא". מקווה, שיסלח לי.

שלום וברוך הבא

טוב, נקווה להעביר אותך ואת זוגתך מהר מאוד לפורום השכן. תמצא פה בית חם, תומך, מעניין ומעניק. בהצלחה גדולה זוהרה

ברוך הבא למועדון הגברים שלנו.

כגבר שנמצא בפורום כבר מזה מספר חודשים, הרשה לי לברך על הצטרפותך, ולקוות כמו כולן וכמו כולנו (אנחנו לא רבים כאן כגברים) ששהותכם תהיה קצרה ככל האפשר. ביתיים תלמד, כפי שאני למדתי, כי מי שבאמת חזק בבית, מבין בני הזוג זה לא אנחנו הגברים, א ל א ======================ה נ ש י ם ! שהייה קלה בלי הססנות לשפיכת הלב. זה תמיד עוזר. מניסיון (נכון נועם?). מאחל מכל ליבו - חגי היחיד (וחגית אשתי, מצטרפת גם)

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

תמיד יש מקום לעוד גבר חותר
נשמח לשמוע, לייעץ ולהתייעץ, אבל הכי נשמח לשמוע שאתם כבר בהריון
שיהיה בהצלחה נועם

למעלה