שלום לכולם

אביעד21

New member
שלום לכולם

את האמת אני באמצע עבודה (כן, יש כאלה שעובדים מהבית), אבל הייתי חייב לקחת קצת הפסקה (כמו שרואים עבר עלי לילה לבן) כדי לא להתמוטט, אז התחברתי סוף כל סוף לאינטרנט, וקפצתי לביקור. ראיתי שהצטרפו המון חדשים ולא מוכרים, והכרזתם על שבוע האושר בעקבות valentine day אני את האמת בכלל לא הרגשתי אותו (גם צבא וגם עבודה, למי יש זמן לנשום בכלל. . .). אם אני כבר פה, רציתי לשאול שאלה שמטרידה את מנוחתי כבר כמה זמן: עד לאן אפשר בישראל 2002, לפתח קשר עם בחור? אני לא מדבר תיאורטית, על הקמת משפחה וכו´, אלא עד כמה רחוק אפשר להגיע, בימינו בקשר? הרי גם בימינו עדיין אי אפשר להסתובב מחובקים באמצע תל אביב , מבלי לחוש את מבטי הסובבים, שלא לדבר על דברים אחרים. . . בקיצור שיהיה לכולם לילה טוב, ובוקר מצוין, ואל תשכחו את המשפט: תאמינו לי, אל תאמינו לאף אחד . . .(מניסיון).

לירוי25

New member
השמיים הם הגבול ידידי היקר!

אפשר ללכת לכל מקום שתרצה ותבחר בקשר עם בן זוג! לנסיך שלי יש זוג ידידות לסביות עם שני ילדים מתרומת זרע, בית ומשכנתא. למה אי אפשר ללכת מחובקים ברחוב? יש חוקים נגד זה? אני ובן זוגי נוטים לעשות זאת לעיתים קרובות ולא מתוך רצון להפגין משהו אלא כי ככה כל הזוגות נוטים להתנהג בלי שום קשר לנטיה או לא, ובוא אני אגלה לך סוד קטן? אף אחד לא נועץ בנו מבטים או מעיר הערות! חשוב שתבין ותפנים משהו אחד קטן - החברה שסביבנו היא אנחנו! הנורמות והערכים שהחברה קובעת נקבעים על ידינו! החברה מקבלת את מה שמראים לה ועל פי דרך הצגת הדברים. כשאתה מציג משהו כטבעי, נכון ואינו פוגע באיש החברה תקבל את זה! עד שלא תנסה לא תדע.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הוא צודק

השמיים הם באמת הגבול. תשמע - אני באופן אישי די לוזר בכל מה שקשור לנושא. אני מבנים כבר התייאשתי. אבל אני מאמין - שאם הייתי פוגש את הנסיך הנכון - היינו יכולים לעשות הכל ביחד. אז גם אתה יכול.

spainbar

New member
אני מאד מצטער אבל...

אני חושב קצת שונה ממך, אבל אני לא מדבר מנסיון ולא ממטרה ללכת מחובק עם מישהו ברחוב... אני לא יחזור פה שוב מה ומי אני ... בקיצור מה שרציתי להגיד, שכשתלך ברחוב מחובק עם גבר נוסף בכל מקום בעולם תרגיש מבטים, גם באמצע הסוהו או צלסי בניו-יורק - למה? ככה כי אנשים הם אותו דבר, ואתה מציג משהו שונה, מצד שני אבל, אני כן חושב, ורציתי להגיד את זה שבוע שעבר, שיש דברים טובים לפעמים גם פה, מאיזושהי סיבה ראיתי בשבוע אחד במקומות שונים 3 זוגות גברים הולכים יד ביד, ועלו לי 2 מחשבות: הראשונה - איזה ביטחון אהבה ושלמות שניהם צריכים להרגיש על-מנת ללכת ככה, והשניה - איזה יופי שהם מרגישים שמותר להם ללכת ככה, שאין חוק שאומר שאסור, שיש פה עם כל הכפיה והזוועה חופש מעבר למה שאנחנו לפעמים חושבים - לא שזה מספיק ולא שצריך לנוח - כי על חופש כזה לצערי תמיד צריך להילחם ותמיד צריך להיאבק עליו. המשך יום כתום ס´

למעלה