שלום לכולם

מזל ורן

New member
שלום לכולם

יש לי בן דוד בערך בגיל 22 שלא ראיתי אותו המון זמן, הראש השנה עשינו ארוחת חג והוא הגיע, ישבנו יחד דיברנו ואז שמתי לב שיש לו תיקים כאלה שמאוד מאוד בולטים מה שלא היה בעבר, דיברתי עם ההורים שלו על זה ואבא (ההורים גרושים) והוא אמר שהוא לא יודע מאיפה להתחיל לטפל בזה ושהוא ממש רוצה עזרה כי כואב לו שהבן שלו כ"כ חסר ביטחון בגלל זה זה הסיפור בקצרה אני אשמח לשמוע קצת פרטים מאיפה להתחיל לטפל ומה ניתן לעשות תודה מראש ושנה טובה לכולם

אממממ ...

מאיפה להתחיל ? תתחילי בלשאול אותו אם הוא בכלל רוצה שיעזרו לו. סתם שאלה, בדקת עם בן דוד שלך (שכבר בן 22) אם הוא בכלל רוצה לטפל בזה ? האם הוא רוצה שתעזרי לו ? זה מפריע לו בצורה כזו שהוא צריך עזרה ? נראה לי שבגיל 22 האנשים יודעים להחליט לבד אם הם רוצים עזרה או לא, לא ?

ש ל י ק

New member
גילוש, יכול להיות שהוא בכלל

לא יודע מה יש לו ואיך קוראים לזה בכלל....גם הוריי ואני לא ידענו מה שיש לי ורק אחרי אבחון של ילדי האסימונים נפלו בזה אחרי זה ואכן גם אובחנתי כלוקה בזה... ולשאלתך, בהחלט מציעה כמו גיל לשאול את הבחור לומר לו שיש מקומות שאפשר לאבחן את מה שיש לו ויש גם טיפולים שיכולים לעזור לו ולפי הגישוש הראשוני תביני יותר דברים. אנחנו כאן נהיה גם בהמשך לכל שאלה שתצוץ לה.....

מזל ורן

New member
כשאני סיפרתי להורים שזה יכול להיות

תיסמונת טוראט הם בכלל לא ידעו מזה, וגם הבן דוד שלי לא העז לדבר על זה עד שאני לא באתי ואמרתי לו שיכולים לטפל בזה וראיתי בעיניו שהוא רוצה עזרה ,הוא בחור תמים כזה שלא מדבר על מה שמפריע לו, בקיצור אבא שלו בקש ממני לברר אייך ניתן לטפל בזה וגם הבן שלו מסכים, אני לא אנסה לעזור בלי לשאול קודם אם הוא מוכן... אז בבקשה אשמח לקצת מידע אני רואה שזה מפריע לו ומוריד לו את הביטחון העצמי תודה מראש לכולכם

שביק

New member
שלום מזל ורן. יש אפשרויות שונות

נתן לפנות לנוירולוג למבוגרים באחד המרכזים הרפואיים. וניתן אף לטפל בדרכים אלטרנטיביות. כגון הומאופטיה קלאסית ועוד. אפשר ליור קשר טלפוני עם שביק. 09-7408478 בערבים.

מזל ורן

New member
אני מאוד מעריכה שענית מהר

אני מסרתי את הטלפון שלך לאבא של הבחור והוא יתקשר אלייך בע"ה בערב כדיי לקבל יותר פרטים תודה רבה יום טוב ובשורות טובות

שלום מזל ורן וברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

איפה להתחיל ? אני הייתי מתחילה בדיוק כאן. מה דעתך לתת לו את הכתובת של הפורום שלנו ? הוא יכול לשאול ולקבל תשובות ולדפדף ולאסוף מידע ואז גם יוכל להחליט אם הוא רוצה אבחון וטיפול ולמי לפנות ואולי בכלל לא. ואת כמובן מוזמנת להישאר כאן איתנו. שנה טובה גם לך.

שלום מזל ורן וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תתני לבן דודך את האפשרות ללמוד בעצמו על התסמונת דרכנו...דרך שאלות שהוא רוצה לשאול....ובמקביל שהוריו ייכנסו לכאן ויעיינו ...נשמח לארח אתכם כאן

למעלה