שלום לכולם

שלום לכולם

אני שכנה מפורום סמוך, עם שאלה שאולי תהיה לכם תשובה. אני נשואה, בתקופה של נסיון להכנס להריון. לפני שבועיים עברתי הפלה בגלל הריון לא תקין. בגלל התהליך שעברתי, אסור לי להכנס להריון בחודש-חודשיים הקרובים, מה שאומר שאנחנו זקוקים לאצמעי מניעה. גלולות בלתי אפשריות כרגע, ועל קונדומים אני ממש ממש ממש מעדיפה לוותר. איזה אמצעים נוספים וחד פעמיים קיימים? כלומר - לא דיאפרגמה או משהו כזה. תודה רבה לכל העונים.

אין לי תשובה...

אבל מותר לי לאחל לך בהצלחה? שתהיה שנה טובה ואופטימית עם המון זעטוטים

למה שלא תיפניל...

גניקולוג עם השאלה הנ"ל? נראה לי שבעל מקצוע יוכל להדריך אותך יותר טוב במצבך מאשר מישהוא מן השורה...

נראה שפה מעדיפים דווקא את

השיטות שכבר ציינת
אני בטוחה שתמצאי עיצות טובות מהמומחים של פורום "טיפול מיני ומיניות".

offנועה

New member
../images/Emo12.gif

ממני? את מצפה לבלוע? מאיפה באה לך הציפיה הזאת מאיפה? ולא תודה, כבר צרכתי חלבונים היום, אני שבעה!

חופ שיה

New member
זה ממש לא מה שציפיתי.

שהרי זה עניין של טעם.:) ולהבהרה: לא ציפיתי לאייקון (תגובה) כזה ממך.

daniella1980

New member
שמעי אם זה ממש קריטי

מבחינה בריאותית, אני לא רואה מנוס מלהשתמש בקונדומים שיספקו לך הגנה מקסימלית, שאר האמצעים מגינים קצת פחות (דיאפרגמה+קוטל זרע בסביבות ה85-90 אחוז, ספוגיות בסביבות ה92 אחוז וכו'). בחייאת, כולה חודש חודשיים, הבריאות שלך יותר חשובה - שימו קונדום (איכותי ודק שפחות יורגש, גם אם הם יקרים יותר, זה רק הוצאה זמנית) או עוד רעיון - עשו מין בלי חדירות ווגינליות (בשא הרצינות, יש הרבה מה לעשות חוץ מזה).

נכון...

יש קונדום וזה לא סוף העולם, וייתר האמצעים שצינת הרבה פחות בטוחים... ונכון, יש הרבהההה בסקס מעבר לחדירות וגינאליות... אבל אין(!) כמו ההרגשה הזו
.

למעלה